Συνάντηση - έκπληξη Ερντογάν - Μπαϊκάλ

Συνάντηση - έκπληξη Ερντογάν - Μπαϊκάλ

Η συνάντηση θα διεξαχθεί λίγο πριν ξεκινήσει ο Αχμέτ Νταβούτογλου τις διερευνητικές επαφές με ηγέτες κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού

Συνάντηση - έκπληξη Ερντογάν - Μπαϊκάλ
Ερντογάν και Μπαϊκάλ αναμένεται να συναντηθούν σήμερα στην Αγκυρα, μία συνάντηση που θα διεξαχθεί λίγο πριν ξεκινήσει ο Αχμέτ Νταβούτογλου τις διερευνητικές επαφές με ηγέτες κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Χουριέτ». 

Πρόκειται για μία συνάντηση - έκπληξη, σχολιάζει η τουρκική εφημερίδα, επικαλούμενη πηγές που δεν κατονομάζει. Η συνάντηση του Τούρκου προέδρου και του πρώην επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), θα διεξαχθεί εντός της ημέρας και δείχνει την πρόθεση του Ερντογάν για συνεργασία του κόμματός του με το CHP υπό τον Κεμάλ Κιλιτσάρογλου, αναφέρει η εφημερίδα.  

Ο Ερντογάν έστειλε μήνυμα στον Μπαϊκάλ ζητώντας του μία συνάντηση σχετικά με κοινοβουλευτικά θέματα. Αφού πρώτα το συζήτησε με τον επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, ο Μπαϊκάλ αποδέχτηκε την πρόταση του Ταγίπ Ερντογάν. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, οι δύο πολιτικοί  άνδρες θα έχουν συνάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο Ντενίζ Μπαϊκάλ πιθανόν προαλείφεται για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, η εκλογή του οποίου αναμένεται να γίνει κατά την πρώτη συνεδρίαση της τουρκικής εθνοσυνέλευσης, σχολιάζει η «Χουριέτ».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης