Ο πατέρας Καρντάσιαν (Κέιτλιν Τζένερ) «ρίχνει» το twitter με το εξώφυλλο του Vanity Fair

Ο πατέρας Καρντάσιαν (Κέιτλιν Τζένερ) «ρίχνει» το twitter με το εξώφυλλο του Vanity Fair

Τι έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό και πώς έσπασε το ρεκόρ Ομπάμα - Ο Ολυμπιονίκης Μπρους Τζένερ είχε προκαλέσει σάλο, όταν πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε την απόφασή του να προχωρήσει σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, έπειτα από σχεδόν 24 χρόνια γάμου με την Κιμ Τζένερ

Ο πατέρας Καρντάσιαν (Κέιτλιν Τζένερ) «ρίχνει» το twitter με το εξώφυλλο του Vanity Fair
«Break the Internet» Κέιτλιν Τζένερ! Η φωτογράφηση του πατέρα της Κιμ Καρντάσιαν ( του γνωστού σε όλουυς Μπρους Τζένερ που πλέον ονομάζεται Κέιτλιν) για το εξώφυλλο του Vanity Fair Ιουλίου σαρώνει κυριολεκτικά τα πάντα. Το πρώτο της τουιτάρισμα με το περιοδικό και το μήνυμα «καρδιάς» που πόσταρε, απέκτησε τουλάχιστον 1 εκατομμύριο followers μέσα σε λίγη ώρα (4 ώρες και 3 λεπτά).

Όπως μάλιστα δηλώνει εκπρόσωπός της η Κέιτλιν κατάφερε να «σπάσει» το ρεκόρ του Μπαράκ Ομπάμα (ένα εκατ. followers σε 4 ώρες και 30 λεπτά), την ημέρα που αποφάσισε ο ίδιος να ανοίξει λογαριασμό στο twitter.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έπειτα από έναν μεγάλο αγώνα, αρχίζω να ζω με τον πραγματικό μου εαυτό. Καλώς ήρθες στον κόσμο Κέιτλιν. Ανυπομονώ να την/με γνωρίσετε», έγραψε χαρακτηριστικά.


Κλείσιμο


Η Κέιτλιν Τζένερ μίλησε ανοιχτά στον δημοσιογράφο Μπαζ Μπίσιντζερ για όλους και για όλα, περιγράφοντας τις αγωνίες της και όλα τα στάδια που την οδήγησαν σε αυτήν την εντυπωσιακή μεταμόρφωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης