Βίντεο: Ο Πούτιν με λευκή ιατρική ρόμπα σε νοσοκομείο παίδων

Βίντεο: Ο Πούτιν με λευκή ιατρική ρόμπα σε νοσοκομείο παίδων

Ένας μικρός ασθενής δώρισε στον Ρώσο πρόεδρο ένα λουλούδι φτιαγμένο από χαρτί - Με λευκή ρόμπα ο Πούτιν είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλά παιδιά 

Βίντεο: Ο Πούτιν με λευκή ιατρική ρόμπα σε νοσοκομείο παίδων
Επίσκεψη σε νοσοκομείο παίδων πραγματοποίησε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος συνομίλησε με μικρούς ασθενείς.

Στο βίντεο που καταγράφει την επίσκεψη του Πούτιν στις πτέρυγες που νοσηλεύονται παιδιά, εκ των οποίων πολλά τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις με τις ουκρανικές δυνάμεις, φαίνεται ο πρόεδρος της Ρωσίας με τη λευκή ιατρική ρόμπα να συνομιλεί με τους ασθενείς.

Μάλιστα, ένα μικρό αγόρι πλησίασε τον Πούτιν και του δώρισε ένα κίτρινο λουλούδι που είχε κατασκευάσει από χαρτί. Ο πρόεδρος περιεργάστηκε το απρόσμενο δώρο του και ευχαρίστησε το αγοράκι που νοσηλεύεται με κάταγμα στο χέρι.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, όπως επισημαίνει το πρακτορείο Russia Today η μητέρα ενός ακόμα αγοριού  που τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια στο Ντονμπάς είπε στον πρόεδρο της Ρωσίας πως αν είχε παραμείνει ο γιος της στο Ντόνετσκ θα είχε χάσει τα πόδια του. Ωστόσο, όπως τονίζει το ρωσικό πρακτορείο χάρη στην προσοχή του ιατρικού προσωπικού στο νοσοκομείο της Μόσχας είναι πιθανό να σωθούν. 

Ο Πούτιν είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ένα αγόρι που είχε τραυματιστεί την ώρα που διέσχιζε σιδηροδρομικές ράγες, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Όταν το παιδί είπε στον πρόεδρο της Ρωσίας ότι τραυματίστηκε ενώ επέστρεφε από την προπόνηση τζούντο, άθλημα το οποίο λατρεύει ο Πούτιν, ο τελευταίος κάλεσε τον μικρό ασθενή να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης