Βίντεο: Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σε ιταλική παραλία γεμάτη κόσμο

Βίντεο: Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σε ιταλική παραλία γεμάτη κόσμο

Δείτε σε βίντεο τους τουρίστες να σπρώχνουν το αεροσκάφος για να το βγάλουν από το νερό

Βίντεο: Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σε ιταλική παραλία γεμάτη κόσμο
Ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη σε μία παραλία γεμάτη τουρίστες στην Ιταλία, σκορπώντας τον πανικό στους λουόμενους που άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι για να γλιτώσουν τη ζωή τους.

Οι παραθεριστές που απολάμβαναν τη θάλασσα στην πανέμορφη παραλία Σάντα Σέβερα της κεντρικής Ιταλίας, ένιωσαν να τους κόβονται τα ήπατα όταν ξαφνικά αντίκρισαν το μικρό αεροσκάφος να χάνει ύψος και να κατευθύνεται κατά πάνω τους.

Σαν από θαύμα, το μικρό μονοκινητήριο προσγειώθηκε σε ένα σημείο όπου δεν υπήρχαν άνθρωποι, ανάμεσα στο πλήθος των τουριστών που περιλάμβανε οικογένειες και παιδιά.

Κλείσιμο
Έξαλλοι, οι λουόμενοι πλησίασαν το αεροσκάφος για να κατσαδιάσουν τους δύο πιλότους, ωστόσο διαπίστωσαν αμέσως ότι είχαν τραυματιστεί και κάλεσαν ασθενοφόρο. Μάλιστα, έβαλαν όλοι ένα χεράκι για να σπρώξουν το μικρό αεροπλάνο έξω από το νερό.

«Είναι θαύμα που δεν σκοτώθηκε κανείς. Το αεροπλάνο εμφανίστηκε από το πουθενά και φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», δήλωσε μία αυτόπτης μάρτυρας, προσθέτοντας ότι τα ουρλιαχτά των πρώτων που είδαν το αεροσκάφος προειδοποίησαν τους υπόλοιπους να απομακρυνθούν. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης