Βίντεο: Δείτε το χρυσόψαρο που κάθεται σε... «αναπηρική καρέκλα»!

Βίντεο: Δείτε το χρυσόψαρο που κάθεται σε... «αναπηρική καρέκλα»!

Ο ανώνυμος ιδιοκτήτης του άτυχου ψαριού επιστράτευσε την εφευρετικότητά του για να το βοηθήσει

Βίντεο: Δείτε το χρυσόψαρο που κάθεται σε... «αναπηρική καρέκλα»!
Ένα βίντεο, που ανέβασε ανώνυμος ιδιοκτήτης χρυσόψαρου, στην ιστοσελίδα Reddit, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των χρηστών και έχει αποσπάσει πάνω από 1.000 σχόλια από τους χρήστες. Ο εφευρετικός ιδιοκτήτης του χρυσόψαρου έφτιαξε μια πρωτότυπη «αναπηρική καρέκλα» για το άτυχο ψάρι του ενυδρείου του, που είχε πρόβλημα να σταθεί σε όρθια θέση.



Κλείσιμο
Ο ανώνυμος ιδιοκτήτης του ψαριού πήρε μια ετικέτα ρούχου από ύφασμα που έχει την δυνατότητα να επιπλέει και την προσάρμοσε σε ένα κομμάτι φελλού, έτσι το χρυσόψαρο έχει την δυνατότητα να βρίσκεται σε όρθια θέση και μάλιστα, να παίρνει την τροφή του από το χέρι του ανθρώπου που το φροντίζει και το νοιάζεται!

Οι χρήστες στο διαδίκτυο εντυπωσιάστηκαν με την πρωτότυπη κατασκευή και θέλησαν να ανεβάσουν τα δικά τους σχόλια και τις συμβουλές τους στον ιδιοκτήτη του χρυσόψαρου. Κάποιοι χρήστες σημείωσαν ότι το χρυσόψαρο έτρωγε πολύ με αποτέλεσμα να πιέζεται η ουροδόχος κύστη του, που βοηθάει την ικανότητά του να κολυμπάει και άλλος χρήστης υπέδειξε στον κάτοχο του ψαριού ως ενδεδειγμένη τροφή τα πράσινα μπιζέλια!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης