Μπερλουσκόνι: Ο Καντάφι ήταν θηρίο και τον εξημέρωσα

Μπερλουσκόνι: Ο Καντάφι ήταν θηρίο και τον εξημέρωσα

«Δεν ήταν κακός, απλώς λίγο περίεργος», δήλωσε για τον πρώην ηγέτη της Λιβύης ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας

Μπερλουσκόνι: Ο Καντάφι ήταν θηρίο και τον εξημέρωσα
Η στενή σχέση του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τον ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, ο οποίος βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τους αντάρτες στη Σύρτη το 2011, ήταν γνωστή.

Άλλωστε, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο πρώην δικτάτορας είχε επισκεφθεί την Ιταλία και είχε στήσει τις σκηνές του στους κήπους μεγαλοπρεπούς βίλας στη Ρώμη, φέρνοντας μαζί του την στρατιά γυναικών που είχε προσλάβει στη φρουρά του.



Για τον Καντάφι, λοιπόν, μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας σε εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Virus» στον κρατικό σταθμό Rai 2.
Κλείσιμο

«Εγώ είχα εξημερώσει τον Καντάφι», δήλωσε ο πρώην Καβαλιέρε προκαλώντας γέλια στο κοινό και την απορία του παρουσιαστή Νικόλα Πόρο, ο οποίος έσπευσε να πει: «Κύριε πρόεδρε δεν λέμε “εξημέρωσα”».



Ο Μπερλουσκόνι ανένδοτος συνέχισε λέγοντας: «Όχι, όχι το είχα πει στον ίδιο. Είσαι ένα θηρίο και εγώ πρέπει να σε εξημερώσω και αυτός είχε δεχθεί».

Όσο για την προσωπικότητα του πρώην δικτάτορα, ο Μπερλουσκόνι χαρακτήρισε τον Καντάφι «ιδιαίτερο» και συνέχισε λέγοντας ότι του είχε χαρίσει τρεις καμήλες.



«Μία φορά μου είχε χαρίσει τρεις καμήλες, πατέρα, μητέρα και παιδί, που πρέπει ακόμα να τις πάρω από τον ζωολογικό κήπο της Τρίπολης. Ο Καντάφι ήταν περίεργος, αλλά όχι κακός», ολοκλήρωσε ο Μπερλουσκόνι προκαλώντας θυμηδία στο κοινό και τον παρουσιαστή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης