Ινδία: Διαρροή ραδιενεργού υλικού στο αεροδρόμιο στο Νέο Δελχί

Ινδία: Διαρροή ραδιενεργού υλικού στο αεροδρόμιο στο Νέο Δελχί

Η διαρροή εντοπίστηκε σε αεροσκάφος με ιατρικό φορτίο - Αποκλείστηκε το σημείο εκείνο από τις υπηρεσίες αντιμετώπισης επειγουσών καταστάσεων, οι οποίες κάλυψαν την κηλίδα που είχε σχηματιστεί

Ινδία: Διαρροή ραδιενεργού υλικού στο αεροδρόμιο στο Νέο Δελχί
Διαρροή ραδιενεργού υλικού σημειώθηκε σήμερα σε φορτηγό αεροπλάνο της εταιρείας Turkish Airlines, το οποίο βρισκόταν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Indira Gandhi στο Νέο Δελχί, ανακοίνωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι και αξιωματούχοι του αεροδρομίου προσθέτοντας ότι η διαρροή περιορίστηκε.

Η διαρροή εντοπίστηκε σε αεροσκάφος με ιατρικό φορτίο, δήλωσε στο Ρόιτερς πηγή στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας, προσθέτοντας ότι αποκλείστηκε το σημείο εκείνο από τις υπηρεσίες αντιμετώπισης επειγουσών καταστάσεων, οι οποίες κάλυψαν την κηλίδα που είχε σχηματιστεί.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ραζνάθ Σιχ, ο οποίος όταν σημειώθηκε η διαρροή έδινε συνέντευξη Τύπου, δήλωσε ότι έσπευσαν άμεσα επί τόπου ειδικοί σε θέματα ατομικής ενέργειας.

Κλείσιμο
Η πηγή του αεροδρομίου διέψευσε τις πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης ότι η διαρροή είναι μεγάλης έκτασης και είπε ότι κανένας άνθρωπος δεν μολύνθηκε από ραδιενεργό υλικό. Το αεροδρόμιο θα εκδώσει αργότερα ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης