Γερμανία: «Μποτιλιάρισμα» εξαιτίας μεταφοράς… μαχητικού αεροσκάφους

Γερμανία: «Μποτιλιάρισμα» εξαιτίας μεταφοράς… μαχητικού αεροσκάφους

Δείτε φωτογραφίες - Μπλόκαρε η Autobahn από το Eurofighter Typhoon - Το αεροσκάφος είχε υποστεί βλάβη και πρέπει να επισκευαστεί

Γερμανία: «Μποτιλιάρισμα» εξαιτίας μεταφοράς… μαχητικού αεροσκάφους
Ούτε ατύχημα, ούτε έργα στο οδικό δίκτυο… Ο λόγος για το σημερινό «μποτιλιάρισμα» στην γερμανική Autobahn ήταν η μεταφορά ενός μαχητικού αεροσκάφους!



Όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα ένα Eurofighter Typhoon προκάλεσε καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων σε σημείο του αυτοκινητόδρομου που συνδέει το Βερολίνο με το Μόναχο.

Κλείσιμο


Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της μεταφοράς του μαχητικού αεροσκάφους αποτυπώνουν το μέγεθός του και αποκαλύπτουν την «ουρά» αυτοκινήτων που ακολουθούν.



Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση λίγοι θα ήταν οι οδηγοί που θα διαμαρτυρήθηκαν για την καθυστέρηση καθώς δεν είναι συχνό φαινόμενο να οδηγούν και να προπορεύεται ένα Eurofighter, παρά την ταχύτητα μόλις 60 χλμ που είχε αναπτύξει το όχημα, το οποίο μετέφερε το αεροσκάφος.



Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα το μαχητικό υπέστη βλάβη όταν προσέκρουσε με ένα Learjet τον Ιούνιο του 2014, με αποτέλεσμα οι χειριστές του δεύτερου αεροσκάφους να χάσουν τη ζωή τους.



Το μαχητικό, λοιπόν, έπρεπε να επισκευαστεί και ο μόνος τρόπος για να μεταφερθεί ήταν μέσω του αυτοκινητόδρομου.



«Δεν ήταν δυνατό για τα αυτοκίνητα να προσπεράσουν το μέσο μεταφοράς του Eurofighter», δήλωσε στο δίκτυο NBC εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βαυαρίας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης