Γνωρίστε την ογδοντάχρονη από το Καζακστάν που έγινε celebrity στο facebook!

Γνωρίστε την ογδοντάχρονη από το Καζακστάν που έγινε celebrity στο facebook!

Η Lena Toksanbaeva, είναι μια συνταξιούχος από το Καζακστάν, που δεν είχε φύγει ποτέ από την χώρα της - Στα 79 της χρόνια αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο και τα ταξίδια της έγιναν viral στο διαδίκτυο

Γνωρίστε την ογδοντάχρονη από το Καζακστάν που έγινε celebrity στο facebook!
Η ογδοντάχρονη συνταξιούχος, Lena Toksanbaeva, από το Καζακστάν, δεν είχε ποτέ ταξιδέψει, επειδή φοβόταν τα αεροπλάνα. Όταν έγινε 79 ετών, άλλαξε γνώμη και ζήτησε από τα παιδιά της να την πάνε στο Λονδίνο, αφού, όπως είπε σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία θα πρέπει να φοβάται.



Έτσι, η εγγονή της Aydin την συνόδευσε στη βρετανική πρωτεύουσα και η γιαγιά ενθουσιάστηκε. Από τότε τα ταξίδια έγιναν το αγαπημένο της χόμπι και ακολούθησαν, το Παρίσι, η Ταϊλάνδη, η Ισπανία και πολλά άλλα μέρη του πλανήτη. Η 80χρονη ενθουσιασμένη φωτογραφήθηκε στις τοποθεσίες των διακοπών της και η εγγονή της δημιούργησε μια ιστοσελίδα στο facebook αποκλειστικά με αυτά τα ταξίδια...

Κλείσιμο


Το αποτέλεσμα ήταν η ιστοσελίδα να αποκτήσει πολλούς θαυμαστές, ενώ η γιαγιά έγινε μια δημοφιλής celebrity στο διαδίκτυο και οι χρήστες ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν σε ποια μέρη πηγαίνει, τι τρώει, τι της αρέσει και τι την δυσαρεστεί.



Οι φωτογραφίες της γιαγιάς έχουν γίνει viral και η ίδια απολαμβάνει την κάθε στιγμή και δηλώνει ότι το φαγητό στο Λονδίνο ήταν πολύ καλό, τα αξιοθέατα και ειδικότερα, το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι την ενθουσίασαν, αλλά, στην Ταϊλάνδη τα ενοχλητικά έντομα της χάλασαν την διάθεση.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης