Ταξίδι με τζετ από το Παρίσι στη Χάβρη χρέωσε στο κόμμα του ο Σαρκοζί

Ταξίδι με τζετ από το Παρίσι στη Χάβρη χρέωσε στο κόμμα του ο Σαρκοζί

Προτίμησε να μην ταλαιπωρηθεί με το τρένο ή με το αυτοκίνητο

Ταξίδι με τζετ από το Παρίσι στη Χάβρη χρέωσε στο κόμμα του ο Σαρκοζί
Για να μεταβεί από το Παρίσι έως την Χάβρη ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί προτίμησε να μην ταλαιπωρηθεί με το τρένο ή με το αυτοκίνητο. Γνωστός καλοπερασάκιας , ο Σαρκοζί νοίκιασε ένα τζετ της εταιρείας Wijet, που συνεργάζεται με την "Air France", επιβαρύνοντας το ταμείο του κόμματος με το ποσό των 3.200 ευρώ. 

"Ο ηγέτης της γαλλικής Δεξιάς δεν μπορούσε να ταλαιπωρηθεί με το τρένο ή με το αυτοκίνητο καθώς η διαδρομή ήταν δύο ώρες", αναφέρει η γαλλική εφημερίδα "Le Figaro" επικαλούμενη στελέχη του κόμματος.   

Το γεγονός ότι επιβάρυνε με το ποσό αυτό το κόμμα σχολιάστηκε επικριτικά από το Σοσιαλιστικό Κόμμα που ενόψει των εκλογών εκτοξεύει τα πυρά του στον ηγέτη της γαλλικής Δεξιάς, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας. 
   
Κλείσιμο
H αποκάλυψη για το τζετ του Σαρκοζί έγινε από το γαλλικό δίκτυο "Canal +",  λίγες ώρες πριν την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου της γαλλικής Δεξιάς όπου εκεί τα στελέχη του UMP θα κληθούν να ψηφίσουν για το νέο όνομα   του κόμματος.  Με τα στελέχη να προσέρχονται στην κάλπη για να ψηφίσουν ή να καταψηφίσουν το όνομα "Les Republicains" (Oι Δημοκράτες ), τα σχόλια στο Διαδίκτυο από χρήστες που πρόσκεινται στο Σοσιαλιστικό Κόμμα έδιναν κι έπαιρναν.

Το καλύτερο όμως ήταν το εξής: ¨Το aller retour του Σαρκοζί με το αεροπλάνο κόστισε 3.200 ευρώ την ώρα που τα στελέχη του κόμματος  πληρώνουν το  σάντουιτς που παίρνουν στο συνέδριο", σχολιάζουν από κοινού οι Σοσιαλιστές  Γιαν Γκαλούτ και Πατρίσια Σιλινγκέρ.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης