Ποιος είναι ο υπουργός... Μόδας της Μέρκελ

Ποιος είναι ο υπουργός... Μόδας της Μέρκελ

Φορώντας καρό κοστούμια αξίας χιλίων ευρώ και χρυσά (!) παπούτσια δίνει το παρών στις κυβερνητικές συσκέψεις ο 44χρονος Αλεξάντερ Ντόμπριντ

Ποιος είναι ο υπουργός... Μόδας της Μέρκελ
Είναι ντυμένος με την τελευταία λέξη της μόδας και μάλιστα τα κοστούμια του φέρουν την υπογραφή διάσημων οίκων υψηλής ραπτικής. Όσο για το κόστος τους, τι να πει κανείς! Ένα από τα καρό κοστούμια με τα οποία εμφανίζεται στα υπουργικά συμβούλια αγγίζει το ποσό των χιλίων ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας Bild. Ο υπουργός Μεταφορών Αλεξάντερ Ντόμπριντ, είναι μάλλον ο υπουργός... Μόδας της σιδηράς κυρίας της Γερμανίας!



Προέρχεται από το βαυαρικό κόμμα των Χριστιανοκοινωνιστών, κυβερνητικό εταίρο της Άνγκελα Μέρκελ και είναι παντρεμένος και - πολύ ερωτευμένος όπως ο ίδιος δηλώνει - με τον έρωτα της ζωής του, την Τάνια. Έχει μία ιδιαίτερη προτίμηση στα καρό κοστούμια -κυρίως μπλε χρώματος, τα γυαλιά οράσεως που φορά είναι κυρίως κοκάλινα ενώ η μεγάλη αδυναμία του είναι στα χρυσά παπούτσια, που τα συνδυάζει συνήθως με ανάλογου χρώματος μανικετόκουμπα. 

Κλείσιμο


Όπως εξηγεί η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, ο 44χρονος υπουργός της frau Μέρκελ - και γενικός γραμματέας των Χριστιανοκοινωνιστών-  δεν ήταν πάντα τόσο τολμηρός στο ντύσιμό του. Η Bild εξηγεί πως το ενδυματολογικό του στιλ ανανεώθηκε σημαντικά όταν, πριν από τρία χρόνια άρχισε εξαντλητική δίαιτα για να χάσει τα περιττά κιλά. «Έκοψε τις μπίρες και τις σοκολάτες για να φθάσει στα 77 κιλά», γράφει η Bild. Τα κοστούμια του τα αγοράζει από κατάστημα ανδρικών ρούχων στο Μόναχο και μάλιστα, ένα από αυτά κοστίζει χίλια ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας. 



Το 2012, ο υπουργός... Μόδας της Μέρκελ δήλωνε για τη χώρα μας ότι η αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη το 2013 είναι αναπόφευκτη, εμμένοντας στην πρότασή του για συντεταγμένη έξοδο που θα συνοδεύεται από ένα «σχέδιο Μάρσαλ» για την οικονομική ανόρθωση της χώρας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης