Τραγικό ατύχημα: 20χρονος σύρθηκε από τραμ και έχασε τα πόδια του και το ένα χέρι

Τραγικό ατύχημα: 20χρονος σύρθηκε από τραμ και έχασε τα πόδια του και το ένα χέρι

Ατύχημα - μαρτύριο για τον νεαρό άντρα - Ένας επιβάτης τράβηξε το φρένο έκτακτης ανάγκης

Τραγικό ατύχημα: 20χρονος σύρθηκε από τραμ και έχασε τα πόδια του και το ένα χέρι
Ένα μαρτυρικό ατύχημα  συνέβη την Τρίτη στην πόλη Ντόρτμουντ της Γερμανίας. Εικοσάχρονος παρασύρθηκε κάτω από τραμ, χωρίς κανείς να το αντιληφθεί και το όχημα τον έσυρε για τρία χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα ο νεαρός άντρας να χάσει τα δυο του πόδια και το ένα του χέρι...



Κλείσιμο
Παρά τις κραυγές απελπισίας του 20χρονου Jan Norman κανένας από τους επιβάτες δεν φαντάστηκε τι συνέβαινε, ενώ, μετά την αποκάλυψη του τραγικού περιστατικού, κάποιοι από αυτούς δήλωσαν πως άκουγαν φωνές, αλλά δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν από πού προέρχονται.

Μετά από διαδρομή τριών χιλιομέτρων και το πέρασμα του τραμ από εφτά διαφορετικούς σταθμούς ένας επιβάτης ευαισθητοποιήθηκε από τις κραυγές απελπισίας και τράβηξε το φρένο έκτακτης ανάγκης. Ο άτυχος 20χρονος ανασύρθηκε αναίσθητος και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.



Ο νεαρός έχασε τα πόδια του και το ένα του χέρι, ενώ η αστυνομία με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι ήταν δύσκολο για τους επιβάτες να καταλάβουν από πού ήταν οι φωνές που άκουγαν, για να σπεύσουν σε βοήθεια του 20χρονου νωρίτερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης