ΗΠΑ: Γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος

ΗΠΑ: Γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος

Ο βραβευμένος με Πούλιτζερ συγγραφέας είπε στον αστυνομικό που έφτασε στο σημείο ότι είχε πιει μονάχα δύο ποτήρια τεκίλα και σκόπευε να γυρίσει σπίτι του

ΗΠΑ: Γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος
Ο διάσημος ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας Σαμ Σέπαρντ συνελήφθη τη Δευτέρα επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, έπειτα από καταγγελία του προσωπικού ενός εστιατορίου που είχε δειπνήσει νωρίτερα.

Η ασφάλεια του εστιατορίου κάλεσε την αστυνομία όταν είδε τον 71χρονο Σέπαρντ να προσπαθεί να φύγει με το φορτηγάκι του, παρά το γεγονός ότι ήταν εμφανώς μεθυσμένος. 

Ο βραβευμένος με Πούλιτζερ συγγραφέας είπε στον αστυνομικό που έφτασε στο σημείο ότι είχε πιει μονάχα δύο ποτήρια τεκίλα και σκόπευε να γυρίσει σπίτι του. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο διευθυντής του τοπικού τμήματος, φαινόταν αρκετά μεθυσμένος και η ανάσα του μύριζε αλκοόλ. 

Έπειτα από την άρνησή του να υποβληθεί σε αλκοοτέστ, ο γνωστός ηθοποιός οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου και παρέμεινε μέχρι την επόμενη ημέρα. Την Τρίτη του επιτράπηκε να πάει σπίτι του, αφού πρώτα κατέβαλε εγγύηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σέπαρντ είχε συλληφθεί άλλη μία φορά για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2009. Τότε είχε παραδεχτεί την ενοχή του και είχε πληρώσει πρόστιμο 600 δολάρια. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης