Δεν παντρεύεται τον αρραβωνιαστικό της, αν δεν αφαιρέσει τα τατουάζ με τα ονόματα των πρώην του!

Δεν παντρεύεται τον αρραβωνιαστικό της, αν δεν αφαιρέσει τα τατουάζ με τα ονόματα των πρώην του!

Γιατί η νεαρή γυναίκα ενοχλείται τόσο από τα τατουάζ του συντρόφου της; - Μια ακριβή θεραπεία με λέιζερ θα «σώσει» τον επιπόλαιο 31χρονο άντρα

Δεν παντρεύεται τον αρραβωνιαστικό της, αν δεν αφαιρέσει τα τατουάζ με τα ονόματα των πρώην του!
Σε ηλικία 16 ετών, ο Τομ από την πόλη Walsall, της Βρετανίας, χτύπησε το πρώτο τατουάζ στο σώμα του. Ήταν ένα μπουλντόγκ, που έχει απεικονιστεί στην κοιλιά του και το συνοδεύουν δύο τόξα, που δείχνουν προς τα γεννητικά του όργανα και η φράση: «Pure British». Τότε, η μητέρα του έγινε έξαλλη και απείλησε με μήνυση τους tattoo artists, επειδή στην Βρετανία χρειάζεται η άδεια των γονιών για να κάνει κάποιος τατουάζ, πριν τα 18.



Όμως, το μεγάλο πρόβλημα για τον Τομ, που εδώ και ένα χρόνο είναι αρραβωνιασμένος με την Τζένιφερ και ετοιμάζεται να παντρευτεί, είναι η αντίδραση της συντρόφου του, όταν αντίκρισε δύο τατουάζ με τα ονόματα των πρώην του στο σώμα του. Η νεαρή κοπέλα εκνευρισμένη δήλωσε, ότι, αφού το ζευγάρι θα παντρευτεί και θα μείνει μαζί μια ζωή, μόνο το δικό της όνομα θα έπρεπε να είναι γραμμένο στο κορμί του Τομ και τόνισε, ότι δεν θα του πει το «ναι», αν δεν αφαιρέσει τα τατουάζ.

Κλείσιμο


Ο Τομ απελπισμένος θα πρέπει να υποβληθεί σε ακριβή θεραπεία αφαίρεσης των τατουάζ με λέιζερ, αν θέλει να περάσει το κατώφλι της εκκλησίας στο πλευρό της Τζένιφερ. Ο ίδιος απολογείται και αναφέρει, ότι, όταν ήταν είκοσι ετών και ερωτευμένος με την τότε κοπέλα του, την Rach, χτύπησε το όνομά της στην αριστερή του θηλή, ενώ σε ηλικία 25 ετών και ερωτευμένος πλέον με την Amy, χτύπησε, επίσης, το όνομά της με κινέζικους χαρακτήρες στο λαιμό του.



Τώρα, μετανιωμένος, αφού όμως έχει πάρει και ένα καλό μάθημα για την σχέση της «αγάπης για πάντα» και των τατουάζ, έχει αποφασίσει ότι το όνομα της Τζένιφερ δεν θα το κάνει ποτέ τατουάζ!
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης