Αυστραλία: Sold out το φιλανθρωπικό μάθημα ελληνικής μαγειρικής

Αυστραλία: Sold out το φιλανθρωπικό μάθημα ελληνικής μαγειρικής

Έλληνας ομογενής με αναγνωρισμένη προσφορά στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα αναλάβει τον ρόλο του μάγειρα και του δασκάλου μαγειρικής για μία μέρα, για καλό σκοπό

Αυστραλία: Sold out το φιλανθρωπικό μάθημα ελληνικής μαγειρικής
Ο Κον Καραπαναγιωτίδης, διευθύνων σύμβουλος του Asylum Seeker Resource Centre στην Αυστραλία διοργανώνει ένα ιδιαίτερο μάθημα ελληνικής μαγειρικής, με σκοπό  να συγκεντρωθούν χρήματα για την οργάνωση Safe Steps, που υποστηρίζει γυναίκες και παιδιά που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Νέος Κόσμος, ο Έλληνας ομογενής με αναγνωρισμένη προσφορά στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ειδικά εκείνων των αναζητητών ασύλου, θα αναλάβει τον ρόλο του μάγειρα και του δασκάλου μαγειρικής για μία μέρα, για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, στις 31 Μαΐου,  ο Καραπαναγιωτίδης θα μαγειρέψει  επτά νόστιμα ελληνικά πιάτα στο Asylum Seeker Resource Centre στο Footscray, φέρνοντας τον κόσμο σε επαφή με την κουζίνα της πατρίδας του. «Είναι ένας υπέροχος τρόπος να γιορτάσουμε τον υπέροχο πολιτισμό ελληνικής μαγειρικής και να στηρίξουμε τις οικογένεια που κινδυνεύουν από τη βία», δήλωσε ο CEO του  Asylum Seeker Resource Centre στον Νέο Κόσμο.

Κλείσιμο
Σχολιάζοντας δε το γεγονός ότι η εκδήλωση είναι ήδη sold out, είπε ότι η εντυπωσιακή συμμετοχή οφείλεται στο ότι «κανείς άλλος δεν έχει προσφέρει μία ολόκληρη ημέρα μάθημα μαγειρικής μόνο για $99 το άτομο, και στο τέλος της ημέρας δωρίζει το ποσό ολόκληρο».

Στα μαθήματα θα συμμετάσχουν και τρεις πολιτικοί από το Εργατικό Κόμμα, ενώ οι συμμετέχοντες στο τέλος του μαθήματος θα μάθουν να ετοιμάζουν σαγανάκι, σπιτικό τζατζίκι, πίτσα με χαλούμι, μέντα και λεμόνι, σπανακόπιτα με τυρί, καρπούζι με φέτα, δυόσμο και σαλάτα με ούζο, χωριάτικου τύπου κουνουπίδι και ψωμί με ρόδια και δενδρολίβανο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης