Φωτογραφία: Για μοχίτο στην Κούβα ο... Ομπάμα

Φωτογραφία: Για μοχίτο στην Κούβα ο... Ομπάμα

Ο ψηλόλιγνος κύριος με το σκούρο κουστούμι που εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης σε μπαρ της Αβάνας αναστάτωσε τους Κουβανούς

Φωτογραφία: Για μοχίτο στην Κούβα ο... Ομπάμα
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι Κουβανοί όταν αντίκρισαν σε μπαρ της Αβάνας τον «Ομπάμα» να απολαμβάνει τη μουσική και να παραγγέλνει το αγαπημένο του ποτό. 

«Ένα μοχίτο», είπε ο άνδρας που ήταν φτυστός ο Αμερικανός πρόεδρος, προκαλώντας την έκπληξη των πελατών.

Τον κοίταζαν, τον ξανακοίταζαν μέχρι να βεβαιωθούν ότι κύριος που καθόταν απέναντι τους, ήταν κάποιος που θα μπορούσε να είναι σωσίας του Ομπάμα. 

Κλείσιμο
Όπως εξηγεί η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», o ψηλόλιγνος κύριος με το σκούρο κουστούμι που εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης σε μπαρ της Αβάνας,  είναι ένας Κουβανός καλλιτέχνης. Πρόκειται για τον Ρενέ Φρανσίσκο Ροντρίγκεθ, ο οποίος αποφάσισε να φορέσει ένα κοστούμι για να μοιάζει περισσότερο με τον Αμερικανό πρόεδρο, για να δει τις αντιδράσεις των πελατών.   



Υπενθυμίζεται ότι, ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου είχε δηλώσει στις αρχές Μαΐου ότι τον επόμενο χρόνο δεν αποκλείεται ο Αμερικανός πρόεδρος να επισκεφθεί την Κούβα. Ίσως από την δήλωση αυτή να εμπνεύστηκε ο Κουβανός καλλιτέχνης για να δώσει την δική του παράσταση. 

Τέλος, τονίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο οι πρόεδροι των ΗΠΑ και της Κούβας, Μπαράκ Ομπάμα και Ραούλ Κάστρο, ανακοίνωσαν την ιστορική επαναπροσέγγιση των δύο χωρών μετά από 50 χρόνια τεταμένων σχέσεων Αβάνας-Ουάσιγκτον, ενώ είχαν κατ' ιδίαν συνάντηση στον Παναμά τον Απρίλιο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης