Βίντεο: Σκυλάκι «φωτογράφος» απαθανατίζει τα πράγματα που το ενθουσιάζουν

Βίντεο: Σκυλάκι «φωτογράφος» απαθανατίζει τα πράγματα που το ενθουσιάζουν

Η νέα φωτογραφική μηχανή της Nikon ανταποκρίνεται στον χτύπο της καρδιάς του αγαπημένου σας κατοικίδιου, τραβώντας φωτογραφίες με βάση το επίπεδο του ενθουσιασμού του

Βίντεο: Σκυλάκι «φωτογράφος» απαθανατίζει τα πράγματα που το ενθουσιάζουν
Εδώ και δεκαετίες, ο άνθρωπος φωτογραφίζει πράγματα που τον ενθουσιάζουν, τον συγκινούν και κάνουν την καρδιά του να χτυπάει λιγάκι πιο γρήγορα. 

Πλέον μπορεί να κάνει το ίδιο και ο σκύλος σας, χάρη στη νέα φωτογραφική μηχανή της Nikon που ανταποκρίνεται στον χτύπο της καρδιάς του αγαπημένου σας κατοικίδιου, τραβώντας φωτογραφίες με βάση το επίπεδο του ενθουσιασμού του.

Το νέο σύστημα που ανέπτυξε η Nikon έδωσε πρόσφατα την ευκαιρία σε έναν συμπαθή σκυλάκο, τον Γκρίζλερ, να φωτογραφήσει τα πράγματα που προκαλούν το ενδιαφέρον του και να δείξει έτσι στους ιδιοκτήτες του τι του αρέσει. 

Δύο εξαρτήματα, μία συσκευή παρακολούθησης της καρδιακής λειτουργίας και μία φωτογραφική μηχανή, τοποθετήθηκαν στο σώμα του σκύλου με ειδικά λουριά και με ενεργοποιημένη τη λειτουργία bluetooth ώστε να επικοινωνούν. Όποτε οι χτύποι της καρδιάς του Γκρίζλερ αυξάνονταν, η φωτογραφική μηχανή τραβούσε μία φωτογραφία. Δείτε το βίντεο που προέκυψε από αυτό το ενδιαφέρον πείραμα.


Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης