Οι κόρες του B.B. King καταγγέλλουν ότι ο πατέρας τους δολοφονήθηκε!

Οι κόρες του B.B. King καταγγέλλουν ότι ο πατέρας τους δολοφονήθηκε!

Η Κάρεν Γουίλιαμς και η Πάτι Κινγκ κατηγορούν τους συνεργάτες του θρύλου των μπλουζ ότι τον δηλητηρίασαν - Αρνείται τις κατηγορίες η μάνατζέρ του - Έρευνες ξεκίνησε η αστυνομια του Λας Βέγκας

Οι κόρες του B.B. King καταγγέλλουν ότι ο πατέρας τους δολοφονήθηκε!
Έρευνες για πιθανή δολοφονία του B.B. King ξεκίνησε η αστυνομία του Λας Βέγκας, καθώς οι κόρες του θρύλου των μπλουζ καταγγέλουν ότι ο πατέρας τους δηλητηριάστηκε από τους συνεργάτες του, όπως ανακοίνωσε το γραφείο ιατροδικαστή της Νεβάδα.  

Ο King πέθανε σε ηλικία 89 ετών στις 14 Μαΐου στο Λας Βέγκας, όπου είχε σπίτι, ενώ είχε προηγηθεί ένα εξουθενωτικό πρόγραμμα με συναυλίες που τελείωσαν το 2014.

Δύο από τις κόρες του - η Κάρεν Γουίλιαμς και η Πάτι Κινγκ - ισχυρίζονται ότι δηλητηριάστηκε από την μάνατζέρ του Laverne Toney και τον προσωπικό του βοηθό.

Κλείσιμο
«Πιστεύω ότι ο πατέρας μου δηλητητριάστηκε. Του χορηγήθηκαν ξένες ουσίες για να προκαλέσουν τον πρόωρο θάνατό του», ανέφεραν σε ξεχωριστές, αλλά πανομοιότυπες ένορκες καταθέσεις οι δύο γυναίκες, που ζήτησαν επίσημη έρευνα για το θέμα.

Ο Toney, η οποία είναι εκτελέστρια της διαθήκης του King, αδιαφόρησε για τις κατηγορίες εναντίον του: «Κάνουν καταγγελίες συνέχεια. Τι το καινούργιο;», απάντησε ερωτηθείσα για το ζήτημα που προέκυψε.

Δικηγόρος που έχει οριστεί για τη διαθήκη του King απέρριψε τις κατηγορίες ως «γελοίες»: «Ελπίζω να έχουν αποδείξεις για τις δυσφημιστικές και συκοφαντικές καταγγελίες τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Brent Bryson.

Ο τοπικός ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τις έρευνες για ανθρωποκτονία, ενώ πρόσθεσε ότι θα γίνει αυτοψία στον King. 

Μετά την εξέλιξη αυτή, η κηδεία του «βασιλιά» των μπλουζστο αγαπημένο του Μέμφις αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης