ΗΠΑ: Άντρας πυροβόλησε στην καρδιά 11χρονο!

ΗΠΑ: Άντρας πυροβόλησε στην καρδιά 11χρονο!

Ο 31χρονος είχε νευριάσει επειδή ο 11χρονος είχε, πιο πριν, πυροβολήσει τον 5χρονο γιο του

ΗΠΑ: Άντρας πυροβόλησε στην καρδιά 11χρονο!
Ένας φανερά διαταραγμένος και απεγνωσμένος άντρας από την Πενσυλβάνια, αποφάσισε να πυροβολήσει ένα 11χρονο παιδί με αεροβόλο όπλο σε παιδική χαρά, λίγο έξω από το Πιτσμπουργκ, ως αντίποινα για το γεγονός πως το παιδί είχε πρωτύτερα πυροβολήσει τον 5χρονο γιο του!

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο 11χρονος χαροπαλεύει, καθώς η σφαίρα καρφώθηκε στην καρδιά του και τον έχει αφήσει σε μια κατάσταση που κρέμεται από μια κλωστή, σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο Άλμπερτ Κλαρκ, για τον πυροβολισμό, που έλαβε χώρα την Κυριακή, στο σχολείο ΜακΚίσπορτ. Μάρτυρες ανέφεραν πως ο εξαγριωμένος πατέρας, έφτασε στον προαύλιο χώρο του σχολείου και πυροβόλησε τον 11χρονο, αστοχώντας σε πρώτη φάση. Όμως ο δεύτερος πυροβολισμός του, βρήκε το παιδί στο στήθος, όπως δήλωσαν οι άντρες των αρχών.

Κλείσιμο
Το παιδί κατέρρευσε και παραπονέθηκε πως δεν μπορούσε να αναπνεύσει, πριν μεταφερθεί εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο κι από κει λίγο αργότερα με ελικόπτερο σε ειδικό νοσοκομείο παίδων του Πίτσμπουργκ.

Ο Κλαρκ, όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα, ήταν εξαγριωμένος, με το γεγονός πως ο 11χρονος, κάποια στιγμή νωρίτερα, είχε πυροβολήσει τον 5χρονο γιο του, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό, αν το 5χρονο παιδί τραυματίστηκε από αυτό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης