Γερμανία: 65χρονη μητέρα 13 παιδιών και γιαγιά 7 εγγονιών γέννησε και… τετράδυμα

Γερμανία: 65χρονη μητέρα 13 παιδιών και γιαγιά 7 εγγονιών γέννησε και… τετράδυμα

Παρά το προχωρημένο της ηλικίας της, δεν δίστασε να κυοφορήσει ξανά για να ικανοποιήσει την επιθυμία της μικρότερης κόρης της, που είναι μόλις 9 ετών

Γερμανία: 65χρονη μητέρα 13 παιδιών και γιαγιά 7 εγγονιών γέννησε και… τετράδυμα
Τεράστιο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει η ιστορία της  Ανεγκρέτ Ράουνινγκ από τη Γερμανία που στα 65 της χρόνια έφερε στη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα… όχι ένα, ούτε δυο, αλλά τέσσερα παιδιά.

Κι ενώ αυτό αποτελεί είδηση από μόνο του, η 65χρονη ήταν ήδη μητέρα 13 παιδιών και γιαγιά 7 εγγονιών.

Κλείσιμο



Με τα υγιέστατα τετράδυμα που έφερε στον κόσμο έπειτα από αλλεπάλληλες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, η οικογένεια μεγάλωσε.

Παρόλο που ήταν ήδη πολύτεκνη, η γυναίκα από το Βερολίνο δεν δίστασε να κυοφορήσει ξανά για να ικανοποιήσει την επιθυμία της μικρότερης κόρης της, που είναι μόλις 9 ετών. Το κοριτσάκι της ζητούσε επίμονα ένα μικρότερο αδελφάκι...

Η τελευταία εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υποβλήθηκε στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τα τέσσερα ωάρια γονιμοποιήθηκαν όλα, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη από την 65χρονη.

«Φυσικά σοκαρίστηκα», θα εξομολογηθεί η ίδια, ενώ στη συνέχεια θα προσθέσει ότι μίλησε . με τον γυναικολόγο της, το σκέφθηκε και κατόπιν πήρε την απόφασή της, αν και κατά βάθος ήδη την γνώριζε.

Ακομπλεξάριστη δηλώνει ότι δεν την νοιάζει καθόλου ούτε η ηλικία της, ούτε τι θα σκεφθεί ο κόσμος και ότι δεν φοβάται. Ωστόσο ελπίζει ότι η υγεία της θα παραμείνει καλή για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Η Ανεγκρέτ Ράουνινγκ που διδάσκει αγγλικά και ρωσικά, είχε και πάλι δημιουργήσει θέμα στη Γερμανία όταν, το 2005 στα 55 της με την ίδια μέθοδο, γέννησε ένα κοριτσάκι.

Τα νεογνά, των οποίων τα ονόματα είναι Neeta, Dries, Bence και Fjonn, γεννήθηκαν με καισαρική τομή και παραμένουν σε θερμοκοιτίδες, αφού γεννήθηκαν πρόωρα, λίγο λιγότερο από 26 εβδομάδων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης