ΗΠΑ: 33 χρόνια ποινή για άντρα που σκότωσε 3χρονο επειδή έβρισε!

ΗΠΑ: 33 χρόνια ποινή για άντρα που σκότωσε 3χρονο επειδή έβρισε!

Το παιδί παρασύρθηκε από το παιχνίδι και έβρισε - Για να του δώσει ένα μάθημα, ο δράστης το χτύπησε στο στομάχι τόσο δυνατά που κάποια από τα όργανα του μωρού καταστράφηκαν.

ΗΠΑ: 33 χρόνια ποινή για άντρα που σκότωσε 3χρονο επειδή έβρισε!
Ένας άντρας από την ευρύτερη περιοχή του Σικάγο, άκουσε τους δικαστές να του ανακοινώνουν πως θα περάσει τα επόμενα 33 χρόνια της ζωής του, πίσω από τα σίδερα της φυλακής, παρά την απαίτηση των συγγενών του θύματος για ισόβια ποινή.

Ποιο ήταν το θύμα και ποιο το έγκλημα; Το θύμα ήταν ένα αγοράκι 3 ετών. Καθώς, λοιπόν, το αγοράκι έπαιζε το πασίγνωστο βιντεοπαιχνίδι Mortal Combat, παρασύρθηκε και έβρισε. Τι το ήθελε ο μικρός Εξ-Ζέβιον Τσάρλεστον; Ο 22χρονος Τόμας Αλμπέα, ανέλαβε να τον συνετίσει. Πως; Μα φυσικά ρίχνοντάς του μια δυνατή γροθιά στο στομάχι!

Μάλιστα το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό απέναντι στο ανυπεράσπιστο μωρό που κάποια από τα εσωτερικά όργανά του έπαθαν ρήξη. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίδων του Σικάγο.

Το επείγον χειρουργείο, όμως, δεν στέφθηκε με επιτυχία και το παιδάκι πέθανε το επόμενο απόγευμα.

Ο Αλμπέα, που καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού είπε: Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια, για τον πόνο και τη συμφορά που τους προκάλεσα».
Κλείσιμο

Παρά το γεγονός πως ο εισαγγελέας ζήτησε το φυσιολογικό, δηλαδή μια ισόβια κάθειρξη, ο δικαστή επέβαλλε ποινή 33 ετών, χωρίς αναστολή και χωρίς δικαίωμα μείωσης της ποινής λόγω καλής διαγωγής. «Η ποινή θα εκτελεστεί κατά 100%» είπε ο δικαστής Μαρκ Λέβιτ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης