Πάπας Φραγκίσκος: Έχω κάνει τάμα και δεν βλέπω τηλεόραση

Πάπας Φραγκίσκος: Έχω κάνει τάμα και δεν βλέπω τηλεόραση

«Διαβάζω μόνο την εφημερίδα La Repubblica», δηλώνει ο ποντίφικας που αποκάλυψε ότι ποτέ δεν ονειρευόταν να γίνει Πάπας

Πάπας Φραγκίσκος: Έχω κάνει τάμα και δεν βλέπω τηλεόραση
Μπορεί να είπε «ναι» στην τεχνολογία και να απέκτησε προσωπικό λογαριασμό στο Twitter, όμως, ο Πάπας Φραγκίσκος λέει «no» στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας δεν βλέπει τηλεόραση από το 1990 όταν έκανε σχετικό…τάμα.

«Διαβάζω μόνο την εφημερίδα La Repubblica. Τη διαβάζω κάθε πρωί και δεν μου παίρνει πάνω από δέκα λεπτά. Τηλεόραση δεν βλέπω από το 1990. Είναι ένα τάμα που έκανε στην Παρθένο του Καρμέλο την νύχτα της 15ης Ιουλίου του 1990», δήλωσε ο Πάπας.

Κλείσιμο
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Αργεντινής La Voz del Pueblo, ο ποντίφικας αποκάλυψε ότι ποτέ δεν ονειρευόταν να γίνει Πάπας.

Όσο για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι στην εκλογή του Πάπα το 2005 είχε έρθει δεύτερος μετά τον Πάπα Βενέδικτο, ο Φραγκίσκος απάντησε: «Είναι πράγματα που λέγονται. Στην προηγούμενη εκλογή βρισκόμουν στις εφημερίδες ανάμεσα στους πιθανούς υποψηφίους. Ήταν ξεκάθαρο ότι θα ήταν ο Βενέδικτος, υπήρχε σχεδόν ομοφωνία και αυτό μου άρεσε πολύ. Η υποψηφιότητά του ήταν ξεκάθαρη. Υπήρχαν πολλοί πιθανοί, αλλά κανείς ισχυρός».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης