Το άσχημο παιχνίδι που επιφύλαξε η μοίρα στον Τζον Νας

Το άσχημο παιχνίδι που επιφύλαξε η μοίρα στον Τζον Νας

Ενώ θα τον περίμενε λιμουζίνα στο αεροδρόμιο, αναγκάστηκε να πάρει ταξί καθώς η πτήση του έφτασε πολύ νωρίτερα του αναμενομένου!

Το άσχημο παιχνίδι που επιφύλαξε η μοίρα στον Τζον Νας
Ο τραγικός θάνατος σε τροχαίο στο Νιου Τζέρσεϊ του διάσημου Αμερικανού μαθηματικού, Τζον Νας, θα είχε αποφευχθεί αν η πτήση του δεν είχε φθάσει αρκετές ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο!

Ο Τζον Νας και η σύζυγός του Αλίσια επέστρεφαν από τη Νορβηγία όπου είχαν μεταβεί για να παραλάβει ο διάσημος μαθηματικός ένα βραβείο. Eπειδή όμως η πτήση τους προσγειώθηκε αρκετές ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο Newark, όπως υποστηρίζουν πηγές στην εφημερίδα "New York Post", το ζευγάρι χρησιμοποίησε ταξί για να επιστρέψει γρηγορότερα στο σπίτι του. Στο αεροδρόμιο θα τους περίμενε μία λιμουζίνα για να τους μεταφέρει στην οικία τους, όμως ο 86χρονος Νας και η σύζυγός του Αλίσια σκέφθηκαν να χρησιμοποιήσουν ταξί...

Ο Τζον Νας, η ζωή του οποίου είχε γίνει βιβλίο με τον τίτλο «A Beautiful Mind» και στη συνέχεια ταινία, κάλεσε ένα ταξί για τους πάει στο Πρίνστον, αφού έφτασαν στο Νιου Τζέρσεϊ πέντε ώρες νωρίτερα απ΄ότι ήταν προγραμματισμένη η πτήση τους.

Κλείσιμο
Το ζευγάρι επέβαινε στο ταξί όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έριξε το αυτοκίνητο σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και σ' ένα άλλο όχημα στο Τέρνπαϊκ του Νιού Τζέρσι, διευκρίνισε η αστυνομία.

Ο 86χρονος Νας και η σύζυγός του Αλίσια, 82 ετών εκτινάχθηκαν έξω από το ταξί και ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Νιού Τζέρσι, αρνούμενος να σχολιάσει δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι το ζευγάρι δεν φορούσε τις ζώνες ασφαλείας.

Ο οδηγός του ταξί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται επίσης, ανακοίνωσε η αστυνομία. Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, πρόσθεσε ο Ουίλιαμς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης