ΗΠΑ: Ανορεξική γυναίκα απευθύνει απελπισμένη έκκληση για βοήθεια

ΗΠΑ: Ανορεξική γυναίκα απευθύνει απελπισμένη έκκληση για βοήθεια

Η Rachael Farrokh από την Νότια Καρολίνα υποφέρει τα τελευταία δέκα χρόνια από νευρική ανορεξία και πλέον έχει φτάσει στο σημείο να ζυγίζει μόλις 18 κιλά

ΗΠΑ: Ανορεξική γυναίκα απευθύνει απελπισμένη έκκληση για βοήθεια
Η απελπισμένη έκκληση μίας 37χρονης ηθοποιού από τις Ηνωμένες Πολιτείες που έχει φτάσει στο κατώφλι του θανάτου λόγω της ανορεξίας από την οποία πάσχει, κατάφερε να συγκινήσει ανθρώπους από ολόκληρη την υφήλιο που έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Η Rachael Farrokh από την Νότια Καρολίνα υποφέρει τα τελευταία δέκα χρόνια από νευρική ανορεξία και πλέον έχει φτάσει στο σημείο να ζυγίζει μόλις 18 κιλά. Ενδεικτικό για την κρισιμότητα της κατάστασής της είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία των νοσοκομείων στην ΗΠΑ αρνούνται να την περιθάλψουν, θεωρώντας την «τελειωμένη υπόθεση». 

Καθώς η μόνη κλινική που δέχτηκε να αναλάβει είναι πέραν των οικονομικών της δυνατοτήτων, η εξαντλημένη γυναίκα αποφάσισε να απευθύνει έκκληση μέσω ενός βίντεο στο YouTube στον κόσμο, ζητώντας βοήθεια για να καλύψει τα έξοδα του κέντρου.

Κλείσιμο
Άγνωστοι από κάθε γωνιά του πλανήτη ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της απελπισμένης ηθοποιού, που πλέον δεν έχει δυνάμεις ούτε καν για να σηκωθεί από το κρεβάτι της, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό μέσα σε λίγες μόλις μέρες.

Σύμφωνα με την Farrokh, που σήμερα ζει με τον αφοσιωμένο σύζυγό της, η ασθένειά της παρουσιάστηκε πριν από δέκα χρόνια, έπειτα από κάποιες αποτυχίες στον επαγγελματικό τομέα.

Η σημερινή εικόνα της 27χρονης είναι πραγματικά τραγική, ειδικά αν τη συγκρίνει κάποιος με παλαιότερες φωτογραφίες της, που δείχνουν μία γοητευτική γυναίκα, γεμάτη αυτοπεποίθηση.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης