Παροδικές νεφώσεις και τοπικές καταιγίδες

Παροδικές νεφώσεις και τοπικές καταιγίδες

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα προβλέπει για τη Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ στα νότια θα πνέουν δυτικοί άνεμοι τοπικά 6 μποφόρ

Παροδικές νεφώσεις και τοπικές καταιγίδες
Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας και της Ηπείρου τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 28 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και κατά τόπους ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Κλείσιμο
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες το μεσημέρι, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης