Δολοφονήθηκε διοικητής των αποσχιστών στην ανατολική Ουκρανία

Δολοφονήθηκε διοικητής των αποσχιστών στην ανατολική Ουκρανία

Μαζί με έξι άλλους ανθρώπους έπειτα από επίθεση άγνωστης ομάδας - Σκοτώθηκε καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ανατινάχθηκε από «εκρηκτικό μηχανισμό και έπειτα από πυροβολισμούς από πολυβόλα»

Δολοφονήθηκε διοικητής των αποσχιστών στην ανατολική Ουκρανία
Δολοφονήθηκε μαζί με έξι άλλους ανθρώπους έπειτα από επίθεση άγνωστης ομάδας ο Αλεξέι Μοζγκοβόι, διοικητής ομάδας αποσχιστών στην ανατολική Ουκρανία, όπως μετέδωσε χθες η υπηρεσία ενημέρωσης για τους αυτονομιστές της επαρχίας Λουχάνσκ (LITs).

Ο Μοζγκοβόι, ηγέτης της ταξιαρχίας «Φάντασμα» σκοτώθηκε καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ανατινάχθηκε από «εκρηκτικό μηχανισμό και έπειτα από πυροβολισμούς από πολυβόλα», ανέφερε ο αξιωματούχος των ανταρτών Σεργκέι Γκορένκο.

«Αυτή τη στιγμή, μια θεωρία είναι ότι πρόκειται για δουλειά ομάδας καταδρομών», δήλωσε, χωρίς να δώσει επιπλέον λεπτομέρειες ή να αναφέρει τα ονόματα των υπολοίπων θυμάτων της επίθεσης που συνέβη κοντά στην πόλη Αλτσέβσκ που ελέγχεται από τους αντάρτες, 30 χλμ ανατολικά από το μέτωπο.

Κλείσιμο
Στο παρελθόν είχαν πραγματοποιηθεί επανειλημμένες απόπειρες δολοφονίας κατά του Μοζγκοβόι, με πιο πρόσφατη τον Μάρτιο, μετέδωσε το LITs.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης