Φόρεσε την τήβεννο και αποφοίτησε στη θέση του γιου της

Φόρεσε την τήβεννο και αποφοίτησε στη θέση του γιου της

Η Katherine Jackson κάθισε ανάμεσα στους συμμαθητές του παιδιού της, που δεν ζει πια - «Θα γίνω τα πόδια του, θα γίνει τα φτερά μου», δήλωσε η πονεμένη μάννα

Φόρεσε την τήβεννο και αποφοίτησε στη θέση του γιου της
Συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν την τελετή αποφοίτησης στο Λύκειο Thornton Fractional North High School, στο Ιλλινόις. Ανάμεσα στα παιδιά που περίμεναν να πάρουν το δίπλωμά τους καθόταν και μια συντετριμμένη γυναίκα, η Katherine Jackson, που είχε πάρει την θέση του 18χρονου γιου της!



Κλείσιμο
Ο Aaron Dunigan έφυγε από τη ζωή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μόλις την περασμένη εβδομάδα, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από τον χορό αποφοίτησης. Η μητέρα του πήγε στο σχολείο για να παραλάβει το δίπλωμα του γιου της. Φόρεσε την τήβεννο αποφοίτησης και αγκάλιασε τους συμμαθητές του 18χρονου, συγκινημένη.



«Εγώ δεν αποφοίτησα ποτέ. Θα γίνω τα πόδια του γιου μου και εκείνος θα γίνει τα φτερά μου, για να μπορέσω να παραλάβω το δίπλωμά του. Όταν αγκαλιάζω τους συμμαθητές του, αισθάνομαι ότι αγκαλιάζω ένα κομμάτι του Aaron», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια, στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, η Katherine Jackson.

Ο άτυχος νέος επέβαινε ως συνοδηγός σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συμμαθητής του, ο οποίος τραυματίστηκε και παρακολούθησε την τελετή αποφοίτησης καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα, ενώ σκοτώθηκε, επίσης και ο 56χρονος οδηγός του άλλου οχήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης