Ο άντρας χωρίς πέος πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ του Discovery Channel!

Ο άντρας χωρίς πέος πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ του Discovery Channel!

Ο 40χρονος διηγείται πώς κατάφερε να κρύβει επί χρόνια την κατάστασή του από τις συντρόφους του

Ο άντρας χωρίς πέος πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ του Discovery Channel!
Ο 40χρονος Andrew Wardle, από το Μάντσεστερ, δεν έχει πέος, αλλά παρόλ' αυτά ισχυρίζεται ότι έχει κοιμηθεί, τουλάχιστον με εκατό γυναίκες, που δεν τους έλεγε την αλήθεια ή τους έλεγε μόνο το 20% της αλήθειας για την κατάστασή του.



Κλείσιμο
Τώρα όμως, μετά από μια σειρά επεμβάσεων, στις οποίες ο άντρας υποβάλλεται σταδιακά για να αποκτήσει ένα πλήρως λειτουργικό πέος με δέρμα, αιμοφόρα αγγεία και νεύρα από το μπράτσο του, αισθάνεται ψυχολογικά έτοιμος να μιλήσει για το πρόβλημά του και μάλιστα μέσω ενός ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το Discovery Life Channel!

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «The man with No Penis» και σε αυτό ο 40χρονος άντρας περιγράφει πώς προσπάθησε να κρύψει το πρόβλημά του, από τους φίλους του και τις εκάστοτε συντρόφους του, αλλά και πώς τον αντιμετώπισε μία από αυτές, όταν θέλησε να της αποκαλύψει την αλήθεια.

«Συνήθως δεν τους έλεγα τίποτα ή έλεγα μόνο το 20% της αλήθειας, αλλά, όταν είπα τι πραγματικά μου συμβαίνει σε μία από τις κοπέλες μου, εκείνη με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Είναι δύσκολο να πεις από την αρχή την αλήθεια», υποστηρίζει ο Wardle.

Το ντοκιμαντέρ θα αρχίσει να προβάλλεται στις 13 Ιουνίου και αναμένεται να το παρακολουθήσουν 47 εκατομμύρια νοικοκυριά, αφού το κανάλι έχει μεγάλη τηλεθέαση.

Ο Andrew Wardle γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται εκστροφή της ουροδόχου κύστης. Σε αυτή την περίπτωση η ουροδόχος κύστη αναπτύσσεται έξω από το σώμα του ασθενούς. Ο 40χρονος είχε υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης της ουροδόχου κύστης, αλλά είχε παραμείνει χωρίς πέος.

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ουρολογική Εταιρεία, αυτή είναι μια σπάνια διαταραχή που εμφανίζεται σε περίπου μία στις 30.000 γεννήσεις και παρουσιάζεται συχνότερα στα αγόρια.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης