ΗΠΑ: Έγκυος αποπειράθηκε να βιάσει άντρα στο διαμέρισμά του!

ΗΠΑ: Έγκυος αποπειράθηκε να βιάσει άντρα στο διαμέρισμά του!

Μπήκε κρυφά στο διαμέρισμά του, ανέβηκε από πάνω του και αποπειράθηκε να τον βιάσει την ώρα που αυτός κοιμόταν

ΗΠΑ: Έγκυος αποπειράθηκε να βιάσει άντρα στο διαμέρισμά του!
Μια 28χρονη γυναίκα από το Σιάτλ δήλωσε ένοχη για απόπειρα βιασμού ενός άντρα, την ώρα που αυτός κοιμόταν στο διαμέρισμά του.

Το θύμα, του οποίου η ταυτότητα δεν αποκαλύφθηκε λόγω του ότι είναι θύμα υπόθεσης βιασμού, γύρισε κατάκοπος από ένα πάρτι σε διπλανό διαμέρισμα της πολυκατοικίας του και έπεσε για ύπνο.

Όπως δείχνουν τα δεδομένα, η 28χρονη Σαντάε Γκίλμαν, διέρρηξε το διαμέρισμά του και ο άντρας, ξύπνησε μέσα στη νύχτα και είδε την Γκίλμαν από πάνω του.

Κλείσιμο
Σε πρώτη φάση η Γκίλμαν φέρεται να είπε στο θύμα της να χαλαρώσει και να μην κουνιέται, όμως αυτός αντέδρασε και την έσπρωξε στον τοίχο.

Και εδώ ξεκινούν τα πιο απίστευτα δεδομένα της υπόθεσης. Ο άντρας της ζήτησε να φύγει και να μη δημιουργήσει κι άλλη ένταση, κι αυτή απλώς αρνήθηκε και του ζήτησε τσιγάρο.

Αυτός της πέταξε ένα τσιγάρο, έφυγε από το διαμέρισμα και κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Κατά την έρευνα της αστυνομίας αποδείχτηκε πως η Γκίλμαν είναι μητέρα τουλάχιστον τριών παιδιών. Και λέμε τουλάχιστον, διότι την ημέρα του συμβάντος, όπως παραδέχτηκε και η ίδια, ήταν έγκυος σε τέταρτο παιδί!

Μάλιστα κατά την πρώτη της ανάκριση τον Ιούνιο του 2013, η Γκίλμαν έδειξε να μη θυμάται καμιά στιγμή της επίμαχης βραδιάς και είχε δηλώσει αθώα για τις κατηγορίες, επικαλούμενη πως πάσχει από ψυχολογικές διαταραχές.

Εν τέλει, το Σεπτέμβριο του 2014, άγνωστο το γιατί, παραδέχτηκε την ενοχή της και πλέον αναμένεται να δικαστεί στις 19 Ιουνίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης