Μετά από αυτό το βίντεο θα σκέφτεσαι συνέχεια το σεξ, υποστηρίζει εταιρεία εσωρούχων

Μετά από αυτό το βίντεο θα σκέφτεσαι συνέχεια το σεξ, υποστηρίζει εταιρεία εσωρούχων

«Ανεβάζει τις εμμονές μας και τον ερωτισμό μας σε άλλα επίπεδα»

Μετά από αυτό το βίντεο θα σκέφτεσαι συνέχεια το σεξ, υποστηρίζει εταιρεία εσωρούχων
Με έναν ιδιαίτερα αισθησιακό τρόπο επέλεξε η εταιρεία πολυτελών εσωρούχων και sex toys «Coco de mer» να διαφημίσει την τελευταία της κολεξίον. 

Η εταιρεία που πήρε το όνομά της από έναν κοκοφοίνικα που φύεται στις Σεϊχέλες, και το σχήμα του θυμίζει γυναικεία οπίσθια, δημιουργήσει ένα «καυτό» βίντεο που όπως υποστηρίζει όσοι πρόκειται να το παρακολουθήσουν δεν θα μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους το σεξ.

Το βίντεο «Χ» δεν είναι τίποτα άλλο από μία παρουσίαση εικόνων της καθημερινότητας που... προκαλούν. 

Κλείσιμο
«Θέλουμε να ανοίξουμε μια συζήτηση για το τι πραγματικά εμπνέει το μυαλό μας προκειμένου να επιστρέψει στις έννοιες της σεξουαλικής απόλαυσης» εξήγησε η Lucy Litwack, διευθύνουσα σύμβουλος της Coco de Mer. «Στόχος της καμπάνιας είναι η δημιουργία ενός πιο ζωντανού, πιο ερωτικού περιβάλλοντος, που το κοινό μας μπορεί να εξερευνήσει».

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της TBWA \ London Walter Campbell , της εταιρείας με την οποία συνεργάζεται η αλυσίδα εσωρούχων, σχολίασε: «Η Coco de Mer ενθαρρύνει μια πιο προοδευτική και απελευθερωμένη άποψη για όσους ενδιαφέρονται. Ο ερωτισμός δεν έχει λάβει την προσοχή που θα έπρεπε στον τομέα του πολιτισμού, έτσι η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει μια ταινία για να εκπλήξει, να διεγείρει και το πιο σημαντικό, να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να «σκαλίσουν» λίγο βαθύτερα τις ερωτικές φαντασιώσεις τους.

Ο Rankin πρόσθεσε ότι αυτή η ταινία «ανεβάζει τις εμμονές μας και τον ερωτισμό μας σε άλλα επίπεδα».

«Αντί να σας πουλάμε ένα όνειρο, σας δίνουμε την ευκαιρία να ζήσετε το όνειρο, ενώ βλέπεται την ταινία».

H καμπάνια στηρίζεται σε μελέτες που αναφέρουν ότι ο μέσος άνθρωπος σκέφτεται το σεξ κάθε 6 δευτερόλεπτα. Η ταινία υποστηρίζει πως αυτό το βίντεο θα μας κάνει να το σκεφτόμαστε ακόμη πιο συχνά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης