Τσετσενία: Έφηβη εξαναγκάζεται να παντρευτεί διοικητή της αστυνομίας με τα τριπλά της χρόνια

Τσετσενία: Έφηβη εξαναγκάζεται να παντρευτεί διοικητή της αστυνομίας με τα τριπλά της χρόνια

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τον γάμο, η Kheda φαίνεται να συγκρατεί με δυσκολία τα δάκρυά της

Τσετσενία: Έφηβη εξαναγκάζεται να παντρευτεί διοικητή της αστυνομίας με τα τριπλά της χρόνια
Ένας 47χρονος διοικητής της αστυνομίας παντρεύτηκε αυτό το σαββατοκύριακο μία 17χρονη γυναίκα στην Τσετσενία, σε μία τελετή-φιάσκο που έχει προκαλέσει κατακραυγή στη Ρωσία.

Ο Nazhud Guchigov, όπως ονομάζεται ο γαμπρός, είναι στενός συνεργάτης του Τσετσένου ηγέτη Ramzan Kadyrov και, όπως φαίνεται, η σχέση του με τον ισχυρό άνδρα αλλά και η θέση του ως διοικητή της αστυνομίας τού επιτρέπουν να κάνει ότι θέλει στη φτωχή χώρα χωρίς συνέπειες.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο  Guchigov είναι ήδη παντρεμένος και έχει έναν γιο κοντά στην ηλικία της Kheda, της έφηβης που εξανάγκασε να τον παντρευτεί.

Κλείσιμο
Παρά το γεγονός ότι ούτε η διγαμία ούτε ο γάμος με ανήλικη επιτρέπονται σύμφωνα με τον νόμο της Ρωσίας, της οποίας η Δημοκρατία της Τσετσενίας είναι ομοσπονδιακό υποκείμενο, ο 47χρονος αστυνόμος δεν δίστασε να εκβιάσει τους γονείς της μικρής ώστε να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, φέρεται να τους απείλησε ότι θα απήγαγε την κοπέλα αν δεν δέχονταν αυτόν τον γάμο.

Η εφημερίδα Νόβαγια Γκαζέτα έφερε στο φως της δημοσιότητας το σκάνδαλο τον περασμένο μήνα, με ένα άρθρο που αποκάλυπτε τις προθέσεις του Guchigov καθώς και τον εκβιασμό στην οικογένεια της μικρής. Ενώ αρχικά διέψευσε το δημοσίευμα, λέγοντας ότι δεν σκόπευε να αποκτήσει νέα σύζυγο, τελικά οι εξελίξεις επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, ο οποίος μάλιστα εγκατέλειψε την Τσετσενία, φοβούμενος για τη ζωή του. 

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τον γάμο, η Kheda φαίνεται να συγκρατεί με δυσκολία τα δάκρυά της, γεγονός κατανοητό αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες που έφεραν τη νεαρή γυναίκα σε αυτήν την τραγική θέση.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσετσενίας Kadyrov έδωσε την ευλογία του για αυτό τον γάμο, σχολιάζοντας μάλιστα δημόσια ότι αυτοί που διαβάλουν το «ευτυχισμένο ζευγάρι» θα τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης