«Επιτέλους μου έφτιαξαν Twitter», γράφει στο πρώτο του τιτίβισμα ο Ομπάμα

«Επιτέλους μου έφτιαξαν Twitter», γράφει στο πρώτο του τιτίβισμα ο Ομπάμα

Έπειτα από έξι χρόνια διακυβέρνησης ο πρόεδρος των ΗΠΑ απέκτησε λογαριασμό στον δημοφιλή ιστότοπο

«Επιτέλους μου έφτιαξαν Twitter», γράφει στο πρώτο του τιτίβισμα ο Ομπάμα
Έπρεπε να πλησιάσει στο τέλος της προεδρικής του θητείας ώστε οι αρμόδιοι της επικοινωνίας να του φτιάξουν τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter…

Αυτό το παράπονο τουλάχιστον εξέφρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος πλέον βρίσκεται και στο δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης.

Στο πρώτο του… τιτίβισμα ο Ομπάμα υποδέχθηκε τους διαδικτυακούς φίλους του με το χαρακτηριστικό του χιούμορ γράφοντας: «Γεια, Twitter! Είμαι ο Μπαράκ. Αλήθεια! Έπειτα από έξι χρόνια, επιτέλους μου δίνουν τον προσωπικό μου λογαριασμό».

Όπως ήταν αναμενόμενο, μέσα σε μόλις δέκα λεπτά ο Μπαράκ Ομπάμα απέκτησε 125.000 followers, αριθμός που πρόκειται με κάθε βεβαιότητα να αυξηθεί κατακόρυφα τις επόμενες ώρες.
Κλείσιμο


Στο μεταξύ, δεκάδες είναι τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί σχετικά με τη νέα ενασχόληση του Ομπάμα, εκ των οποίων το μήνυμα της δημοσιογράφου Ελίζ Φόλει, η οποία διερωτάται: «Ο Ομπάμα θα κάνει retweet στην Χίλαρι;».

Όλα αυτά, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το αγαπημένο του blackberry, αποφεύγοντας τα έξυπνα τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας. Να φοβάται άραγε τη δράση της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA);

Προς το παρόν, πάντως, ο Ομπάμα ακολουθεί, μεταξύ άλλων, τους πρώην προέδρους των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και Τζορτζ Μπους, ενώ στη σύντομη περιγραφή του αναφέρει πως είναι: «Μπαμπάς, σύζυγος και ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης