Βίντεο: Αφηνιασμένος ταύρος επιτίθεται σε ανάπηρο

Βίντεο: Αφηνιασμένος ταύρος επιτίθεται σε ανάπηρο

Τραυμάτισε τουλάχιστον 11 άτομα, ένα εκ των οποίων σοβαρά όταν το έσκασε κατά τη μεταφορά σε αρένα - Αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τον σκοτώσουν για να τον σταματήσουν

Βίντεο: Αφηνιασμένος ταύρος επιτίθεται σε ανάπηρο
Τουλάχιστον 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ένας εξ αυτών σοβαρά, από μαινόμενο ταύρο που το έσκασε από την αρένα κατά τη διάρκεια φεστιβάλ στην ισπανική πόλη Ταλαβέρα ντε λα Ρέινα.

Η καταστροφική μανία του ζώου ανακόπηκε από την επέμβαση της αστυνομίας που αναγκάστηκε να τον πατήσει με αυτοκίνητο, καθώς ήταν αδύνατο να τον θέσουν υπό έλεγχο. 

Βίντεο δείχνει τον ταύρο να επιτίθεται και να χτυπά ένα άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο με τους περαστικούς να τρέχουν να ξεφύγουν τρομοκρατημένοι.

Ένας 30χρονος χτυπήθηκε από τα κέρατα του ζώου και χρειάστηκε να εγχειριστεί, σύμφωνα με ισπανικά μέσα. Ακόμη ένα 9χρονο αγόρι τραυματίστηκε στο πρόσωπο, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες έφεραν μελανιές σε σημεία του σώματός τους.

Το ζώο κατάφερε να δραπετεύσει κατά τη διάρκεια της μεταφορά του στην πόλη, όπου ήταν προγραμματισμένο να λάβει μέρος σε ταυρομαχία προς τιμήν του San Isidro (Άγιος Ισίδωρος). 
Κλείσιμο

Οι τοπικές αρχές ξεκίνησαν έρευνες για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης