Σουηδοί ακτιβιστές τρολάρουν τα ρωσικά υποβρύχια με γκέι αμυντικό σύστημα!

Σουηδοί ακτιβιστές τρολάρουν τα ρωσικά υποβρύχια με γκέι αμυντικό σύστημα!

Μία πρωτότυπη λύση σκέφτηκε η Σουηδική Ένωση Ειρήνης και Μεσολάβησης που θα επιτρέψει στη Σουηδία να αντιμετωπίσει τις συχνές εισβολές των ρωσικών υποβρυχίων στα ύδατα της

Σουηδοί ακτιβιστές τρολάρουν τα ρωσικά υποβρύχια με γκέι αμυντικό σύστημα!
Μία ιδιαίτερα πρωτότυπη λύση σκέφτηκε η Σουηδική Ένωση Ειρήνης και Μεσολάβησης (SPAS) που θα επιτρέψει στη Σουηδία να αντιμετωπίσει τις συχνές εισβολές των ρωσικών υποβρυχίων στα ύδατα της, χωρίς να ξοδέψει παραπάνω χρήματα για στρατιωτικό εξοπλισμό.

Η οργάνωση, της οποίας η δράση είναι αφιερωμένη στην προώθηση της ειρήνης και του εκδημοκρατισμού, πρότεινε τη δημιουργία μίας και μόνο οικονομικής συσκευής η οποία θα εκπέμπει αντι-ομοφοβικά μηνύματα μεταφρασμένα σε κώδικα Μορς.

Η συσκευή, της οποίας η επίσημη ονομασία είναι Υποβρύχιο Σύστημα Άμυνας 'Ο Ναύτης που Τραγουδά' θα είναι ένα σύστημα σόναρ που θα εκπέμπει το μήνυμα: «Ελάτε από εδώ εάν είστε γκέι», μία προτροπή που σίγουρα θα αποθαρρύνει τους ομοφοβικούς Ρώσους.

Κλείσιμο
Ο σχεδιασμός της συσκευής θα περιλαμβάνει μία πινακίδα νέον που θα απεικονίζει έναν ναύτη να χορεύει, φορώντας μόνο το καπέλο του και ένα σορτσάκι, ενώ τριγύρω του θα αναβοσβήνουν καρδούλες.

«Καλώς ορίσατε στη Σουδία: Γκέι από το 1944», είναι το μήνυμα που θα αναγράφεται πάνω της,  μία αναφορά στο έτος της αποποινικοποίησης της ομοφυλοφιλίας στο προοδευτικό κράτος και «σπόντα» για τους πρόσφατους ομοφοβικούς νόμους που εισήγαγε ο Πούτιν το 2013, απαγορεύοντας την «προπαγάνδα μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων».

Παραμένει άγνωστο εάν η Σουηδική κυβέρνηση θα υιοθετήσει την πρόταση της SPAS ή εάν θα επιλέξει πιο παραδοσιακές μεθόδους αντιμετώπισης των ρωσικών παραβιάσεων!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης