ΗΠΑ: Απείλησε το χριστιανό γαμπρό της πριν ο μουσουλμάνος πατέρας της τον σκοτώσει

ΗΠΑ: Απείλησε το χριστιανό γαμπρό της πριν ο μουσουλμάνος πατέρας της τον σκοτώσει

Ο μουσουλμάνος πατέρας είχε εξοργιστεί που η μια του κόρη είχε παντρευτεί χριστιανό και έβαλε την άλλη κόρη να παρακολουθεί και να του μεταδώσει ένα ανατριχιαστικό μήνυμα

ΗΠΑ: Απείλησε το χριστιανό γαμπρό της πριν ο μουσουλμάνος πατέρας της τον σκοτώσει
Μια γυναίκα από το Τέξας, παρακολουθούσε για αρκετούς μήνες την αδερφή της και, σύμφωνα με τις αρχές, παρέδωσε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα στο γαμπρό της, πριν τον σκοτώσει.

«Δεν μπορώ να περιμένω, μέχρι να περάσει ο πατέρας μου μια σφαίρα, ανάμεσα από τα μάτια σου» φέρεται να είπε η Νάντια Ιρσάν στο γαμπρό της.

Η 30χρονη, εμφανίστηκε ενώπιον του διακστηρίου, για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που τη θέλουν να έχει συμμετοχή σε μια διεστραμμένη οικογενειακή εκστρατεία, που οδήγησε σε μια σειρά «φόνων τιμής» το 2012.

Κλείσιμο
Ο σκληροπυρηνικός μουσουλμάνος πατέρας της Ιρσάν, ήταν εξοργισμένος όταν η άλλη του κόρη παντρεύτηκε ένα χριστιανό, χωρίς της άδεια του πατέρα της.

Ο αφηνιασμένος πατέρας, 57 ετών, ονόματι Αλή Μαγούντ-Αουάντ Ιρσάν, πρώτα σκότωσε την Ιρανή φίλη της κόρης του, που πίστευε ότι την είχε οδηγήσει «σε λάθος δρόμο».

«Σκότωσα τη σκύλα κι εσύ είσαι η επόμενη» είπε ο πατέρας στην κόρη του τον Ιανουάριο του 2012.

Κι έτσι κι έκανε. Το Νοέμβρη του ίδιου έτους, ο Κότι Μπίβερς, δέχθηκε αρκετές σφαίρες μέσα στο ίδιο του το σπίτι, από το φονταμενταλιστή πατέρα, σύμφωνα με τις αρχές.

Εκτός από τον εμμονικό μουσουλμάνο, που κατηγορείται για δυο ανθρωποκτονίες, η μια του κόρη και ο γιος του αντιμετωπίζουν κατηγορίες συνέργειας.

Εκτός από συνεργός, η Νάντια Ιρσάν κατηγορείται πως παρακολουθούσε την αδερφή της, όπως και το ότι έκρυψε στο αυτοκίνητό της συσκευή GPS, για να μπορεί να εντοπίσει τον Κότι Μπήβερς, λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του. Αργότερα οι αρχές ανακάλυψαν το GPS, θαμμένο στην αυλή της Ιρσάν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης