ΗΠΑ: Προσπάθησε να πνίξει το νοσηλευτή επειδή δεν του άλλαζε τα χάπια!

ΗΠΑ: Προσπάθησε να πνίξει το νοσηλευτή επειδή δεν του άλλαζε τα χάπια!

Στην αρχή περιορίστηκε σε βρισιές - Του ζήτησαν να φύγει, όμως αυτός επέστρεψε και έκανε την απόπειρα με το στηθοσκόπιο του γιατρού

ΗΠΑ: Προσπάθησε να πνίξει το νοσηλευτή επειδή δεν του άλλαζε τα χάπια!
Ένας άντρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, δοκίμασε να πνίξει το βοηθό του φυσιοθεραπευτή του, όταν αυτός αρνήθηκε να του αλλάξει τη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως έγραψαν οι αστυφύλακες στην αναφορά τους, ο Τζον Κόνελι, συνελήφθη τη Δευτέρα. Αρχικά, ο 52χρονος, διαμαρτυρήθηκε για την τρέχουσα φαρμακευτική του αγωγή, όμως όταν ένας από τους βοηθούς του γιατρού, του είπε πως ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να τον δει, ο Κόνελι τρελάθηκε.

Άρχισε να φωνάζει και ζήτησε από το βοηθό να του αλλάξει αυτός τη συνταγή. Όταν όμως, πήρε την απάντηση, πως δεν γινόταν κάτι τέτοιο, ο 52χρονος άνδρας άρχισε να βρίζει και το προσωπικό του ζήτησε να αποχωρήσει.

Κλείσιμο
Αρχικά, σύμφωνα με τις αρχές, το έκανε. Όμως, λίγα λεπτά αργότερα, επέστρεψε, άρπαξε το στηθοσκόπιο του βοηθού, το τύλιξε γύρω από το λαιμό του και προσπάθησε να τον πνίξει.

Ευτυχώς κάποιοι παρευρισκόμενοι, όντας πιο ψύχραιμοι, επενέβησαν και έσωσαν τον άτυχο νοσηλευτή που εκείνη τη στιγμή είχε χάσει την ανάσα του.

Η αστυνομία που έφτασε λίγα λεπτά αργότερα συνέλαβε τον Κόνελι, τον οποίο μετέφερε σε κράτηση, την ώρα που ο βοηθός του γιατρού, φρόντιζε τις μελανιές και τα γδαρσίματα από την απόπειρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης