ΗΠΑ: Γυναίκα όμηρος σώθηκε χάρη στην... πίτσα που παρήγγειλε

ΗΠΑ: Γυναίκα όμηρος σώθηκε χάρη στην... πίτσα που παρήγγειλε

Η Σέριλ Τρίντγουεϊ και τα τρία μικρά παιδιά της απελευθερώθηκαν με ασφάλεια ενώ ο φίλος της, ο Ίθαν Ερλ Νίκερσον, συνελήφθη, όπως έγινε γνωστό σήμερα από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Χάιλαντς

ΗΠΑ: Γυναίκα όμηρος σώθηκε χάρη στην... πίτσα που παρήγγειλε
Η παραγγελία που έστειλε μέσω του διαδικτύου μια γυναίκα σε μια πιτσαρία στη Φλόριντα περιλάμβανε και ένα μάλλον ασυνήθιστο αίτημα: η πελάτισσα ζητούσε από τους υπαλλήλους να επικοινωνήσουν για λογαριασμό της με την αστυνομία γιατί ο φίλος της την κρατούσε όμηρο μαζί με τα τρία παιδιά της.

Η Σέριλ Τρίντγουεϊ και τα τρία μικρά παιδιά της απελευθερώθηκαν με ασφάλεια ενώ ο φίλος της, ο Ίθαν Ερλ Νίκερσον, συνελήφθη, όπως έγινε γνωστό σήμερα από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Χάιλαντς.

Η Τρίντγουεϊ ήταν τακτική πελάτισσα της πιτσαρίας. Το βράδυ της Δευτέρας όμως η παραγγελία της αιφνιδίασε τους υπαλλήλους αφού στο "παράθυρο" με τα σχόλια των χρηστών του ιστοτόπου έγραψε: "Σας παρακαλώ, βοηθήστε με. Στείλτε την αστυνομία".

Κλείσιμο
Οι υπάλληλοι ανταποκρίθηκαν αμέσως στην έκκληση της γυναίκας. Έτσι, η παραγγελία έφτασε στο σπίτι με αστυνομική συνοδεία. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η Τρίντγουεϊ στεκόταν στην εξώπορτα έχοντας στην αγκαλιά της το μικρότερο από τα παιδιά της ενώ τα δύο άλλα βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, αιχμάλωτα του Νίκερσον ο οποίος ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρι.

Έπειτα από εικοσάλεπτες διαπραγματεύσεις ο 26χρονος παραδόθηκε χωρίς να προβάλει αντίσταση και του ασκήθηκε δίωξη για επίθεση και παράνομη κατακράτηση.

Σύμφωνα με την αστυνομία το ζευγάρι καυγάδισε και ο δράστης κλείδωσε στο σπίτι τη φίλη του και τα παιδιά της. Η γυναίκα μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το κινητό τηλέφωνό της για λίγα δευτερόλεπτα, όσο χρόνο χρειαζόταν για να παραγγείλει μια πίτσα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης