Ιταλία: Απαγόρευσαν το άπλωμα της μπουγάδας λόγω… Ρέντσι

Ιταλία: Απαγόρευσαν το άπλωμα της μπουγάδας λόγω… Ρέντσι

Στην εστία του Πανεπιστημίου του Τρέντο που θα επισκεφθεί ο Ιταλός πρωθυπουργός

Ιταλία: Απαγόρευσαν το άπλωμα της μπουγάδας λόγω… Ρέντσι
Μία τουλάχιστον απρόσμενη εντολή έλαβαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Τρέντο από τη διεύθυνση της εστίας όπου διαμένουν, σύμφωνα με την οποία καλούνταν να μην απλώσουν τα ρούχα τους σε εμφανές σημείο.

Ο λόγος; Η περιοδεία του Ιταλού πρωθυπουργού, Ματέο Ρέντσι, στο Τρέντο και η επίσκεψή του στην εστία.

«Αγαπητοί φοιτητές, σας παρακαλούμε να αποσύρετε εντός των 14.30 τα απλωμένα ρούχα στο μπαλκόνι και να το αφήσετε ελεύθερο. Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να χρησιμοποιήσετε τις απλώστρες. Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία», αναφέρει η οδηγία της αρμόδιας υπηρεσίας.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος δεν ήταν λίγοι οι φοιτητές που άφησαν τις αίθουσες για να τακτοποιήσουν την… μπουγάδα τους.

Άλλωστε, όπως επισημαίνουν οι αρμόδιοι κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα υπάρχουν φωτογράφοι, επομένως η εικόνα με τα απλωμένα ρούχα σίγουρα δε θα αναδεικνύεται στις λήψεις τους.

Βέβαια, η διεύθυνση της εστίας επισημαίνει πως σε κάθε περίπτωση, τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων των φοιτητών πρέπει να είναι φροντισμένα και εξηγεί πως ανάλογοι έλεγχοι διεξάγονται μηνιαίως.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εξαιτίας της επίσκεψης πρωθυπουργού δίνεται η εντολή απαγόρευσης απλώματος ρούχων. Ήταν το 2001 όταν ο πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, επισκεπτόταν την Γένοβα και την παραμονή της άφιξής του, ο δήμος είχε καλέσει τους πολίτες να αποσύρουν τα απλωμένα εσώρουχά τους από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης