Αυτό είναι το πεντάστερο ξενοδοχείο των τζιχαντιστών!

Αυτό είναι το πεντάστερο ξενοδοχείο των τζιχαντιστών!

Βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Τίγρη, λίγο έξω από την Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ

Αυτό είναι το πεντάστερο ξενοδοχείο των τζιχαντιστών!
Το Ισλαμικό Κράτος των τζιχαντιστών, που καταλαμβάνει εκτάσεις της Συρίας και του βορείου Ιράκ, γνωρίζαμε ότι διαθέτει γραφείο οργάνωσης ταξιδιών, αλλά τώρα οι αρχές του έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το πρώτο ξενοδοχείο που ανήκει στο Ισλαμικό χαλιφάτο.



Κλείσιμο
Έτσι, αν κάποιος σκόπευε να ταξιδέψει στην περιοχή, αλλά προβληματιζόταν για το αν υπάρχουν οι στοιχειώδεις ανέσεις για μια πολυτελή και αξιοπρεπή διαμονή, το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο των τζιχαντιστών, Ninawa International Hotel, αποτελεί εγγύηση για μια «αξέχαστη» διαμονή.



Με έντεκα ορόφους και δυναμικότητα 262 κρεβατιών, το πολυτελές κατάλυμα βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Τίγρη, λίγο έξω από την πόλη Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ, την οποία έχουν καταλάβει οι τζιχαντιστές.



Το ξενοδοχείο, που ανακαινίστηκε από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, διαθέτει δάπεδα από καλογυαλισμένο μάρμαρο, τεράστιους περιποιημένους κήπους και πισίνα. Μετά την ανακαίνιση το υπουργείο Προπαγάνδας του Ισλαμικού χαλιφάτου έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το ανακαινισμένο ξενοδοχείο, το οποίο, πριν πέσει στα χέρια των τζιχαντιστών, διαφημιζόταν στο TripAdvisor, ως πολυτελές κατάλυμα, κατάλληλο για οικογένειες.



Πάντως, το μπαρ του ξενοδοχείου δεν λειτουργεί πια, ενώ οι επισκέπτες θα πρέπει να συμμορφώνονται με τον ισλαμικό νόμο της Σαρία, σε θέματα ένδυσης και συμπεριφοράς, για να μην αντιμετωπίσουν ποινές, όπως ο ακρωτηριασμός ή, ακόμα χειρότερα, ο αποκεφαλισμός.



Ο χορός, η μουσική, το κάπνισμα και τα τυχερά παιχνίδια απαγορεύονται στο Ninawa International Hotel, ενώ οι γυναίκες που δεν φορούν μαύρα ρούχα και δεν έχουν καλύψει το σώμα τους από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, θα συλλαμβάνονται από μέλη της γυναικείας μεραρχίας al - Khansaa, που θα περιπολούν στην περιοχή!














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης