Βίντεο: Το πλήθος υποδέχεται με ενθουσιασμό γκέι φιλί σε αγώνα μπέιζμπολ!

Βίντεο: Το πλήθος υποδέχεται με ενθουσιασμό γκέι φιλί σε αγώνα μπέιζμπολ!

Το καυτό φιλί κατέγραψε η κάμερα του γηπέδου λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας

Βίντεο: Το πλήθος υποδέχεται με ενθουσιασμό γκέι φιλί σε αγώνα  μπέιζμπολ!
Ένα φιλί μεταξύ δύο ομοφυλόφιλων ανδρών, μέσης ηλικίας, μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην είναι είδηση. Όταν όμως αυτό γίνεται μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών, μέσω της τεράστιας γιγαντοοθόνης, σε γήπεδο του μπέιζμπολ, στο Λος Άντζελες, τότε αποκτά άλλη αξία...



Το περασμένο Σάββατο, πριν αρχίσει ο αγώνας μπέιζμπολ μεταξύ των Dodgers του Λος Άντζελες και των Diamondbacks από την Αριζόνα, οι παίκτες έκαναν ζέσταμα ακόμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και η περιστρεφόμενη κάμερα του γηπέδου «έψαχνε» για ζευγάρια που φιλιούνται και τα παρουσίαζε στους χιλιάδες θεατές, μέσω της γιγαντοοθόνης.


Κλείσιμο
Στις ΗΠΑ τα ζευγάρια που είναι «εκδηλωτικά» κατά την διάρκεια αγώνων και παρουσιάζονται στις οθόνες των γηπέδων είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο που μοιάζει σχεδόν με έθιμο.

Ανάμεσα στα ζευγάρια που η κάμερα έπιασε σε τρυφερές σκηνές το περασμένο Σάββατο στον αγώνα μπέιζμπολ ξεχώρισε ένα ζευγάρι δύο ανδρών μέσης ηλικίας που αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν με πάθος, αγνοώντας τις πιθανές αρνητικές αντιδράσεις του συνόλου των φιλάθλων. Και όμως, όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε στις ΗΠΑ οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να αποδεχτούν την ομοφυλοφιλία.

Πολλοί χρήστες στο Διαδίκτυο έγραψαν πως ενθουσιάστηκαν με το γκέι φιλί που είδαν στην γιγαντοοθόνη του γηπέδου, ενώ ο ένας από τους δύο γκέι άνδρες μίλησε για το γεγονός στην ιστοσελίδα Advocate.com.









Ο Steven Simone-Friedland δήλωσε ότι κάθε μέρα φιλά τον σύζυγό του Rick, το πρόβλημα δεν ήταν το φιλί, όπως είπε, αλλά το πώς θα αντιδράσει ο κόσμος, στη θέα του φιλιού μέσα στο γήπεδο. Όταν μετά το παθιασμένο φιλί ακολούθησαν επιφωνήματα και χειροκροτήματα, οι δύο ομοφυλόφιλοι πείστηκαν ότι στις ΗΠΑ η ομοφυλοφιλία είναι πλέον αποδεκτή, τουλάχιστον από την πλειοψηφία του κόσμου! 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης