Ήθελε να μοιάσει με τον Hulk και παραλίγο να χάσει τα χέρια του!

Ήθελε να μοιάσει με τον Hulk και παραλίγο να χάσει τα χέρια του!

«Θυμάμαι τον γιατρό να μου λέει πως θα χρειαστεί να μου ακρωτηριάσει και τα δύο χέρια γιατί όλοι οι μύες μου είχαν γίνει πέτρα», αναφέρει ο νεαρός

Ήθελε να μοιάσει με τον Hulk και παραλίγο να χάσει τα χέρια του!
Ο 25χρονος bodybuilder Romario Dos Santos Alves, από το Κάλντας Νόβας της Βραζιλίας πάντα ονειρευόταν να μοιάσει με τον Hulk, τον γνωστό ήρωα κόμικ με τις υπερφυσικές δυνάμεις και τους πελώριους μύες.

Ωστόσο, η μέθοδος που επέλεξε για να πετύχει τον στόχο του είχε ως αποτέλεσμα να κινδυνέψει με ακρωτηριασμό των χεριών του και να αντιμετωπίσει δεκάδες σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Προκειμένου να αποκτήσει τους μύες των ονείρων του, ο νεαρός Βραζιλιάνος άρχισε να κάνει ενέσεις με μείγμα αλκοόλ και λάδι (συνθόλη) στα μπράτσα του πριν από τρία χρόνια. Σύντομα, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα να κινδυνέψει ακόμα και η ζωή του 25χρονου.

Κλείσιμο
«Μου σύστησαν τη συνθόλη και ενθουσιάστηκα με τα αποτελέσματα. Έτσι έχασα τον έλεγχο» εξηγεί ο νεαρός. «Οι μύες μου άρχισαν να σκληραίνουν και δεν μπορούσα πια να κάνω ενέσεις εκεί, αφού ήταν σαν πέτρα. Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ειδικές βελόνες, βελόνες που χρησιμοποιούν στους ταύρους. Ξέρω πως μοιάζει χαζό αλλά έπρεπε να πάρω τη «δόση» μου», συμπληρώνει.

Στο νοσοκομείο, ο νεαρός αντιμετώπισε την σκληρή πραγματικότητα: «Θυμάμαι τον γιατρό να μου λέει πως θα χρειαστεί να μου ακρωτηριάσει και τα δύο χέρια γιατί όλοι οι μύες μου είχαν γίνει πέτρα», αναφέρει σχετικά, προσθέτοντας ότι τα άσχημα νέα τον έφεραν στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

Ευτυχώς για τον νεαρό Βραζιλιάνο, οι γιατροί κατάφεραν τελικά να αφαιρέσουν τις πέτρες που είχε προκαλέσει η συνθόλη στα χέρια του χειρουργικά και να αποφύγουν τον ακρωτηριασμό. Ωστόσο ο εθισμός του Romario παραμένει και ο ίδιος παραδέχεται πως έχει ξανασκεφτεί να χρησιμοποιήσει χημικές ουσίες για να μεγαλώσει τους μύες του, αφού το όνειρο του bodybuiding δεν έχει σβήσει ακόμα για αυτόν.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης