Πακιστάν: Η ακτοφυλακή έκανε τη μεγαλύτερη κατάσχεση χασίς στην ιστορία της!

Πακιστάν: Η ακτοφυλακή έκανε τη μεγαλύτερη κατάσχεση χασίς στην ιστορία της!

Κατά την επιχείρηση κατασχέθηκε χασίς αξίας μεγαλύτερης από 45 εκ. ευρώ ενώ συνελήφθησαν και τρεις λαθρέμποροι, ένας εκ των οποίων ήταν από τους πιο καταζητούμενους στη χώρα

Πακιστάν: Η ακτοφυλακή έκανε τη μεγαλύτερη κατάσχεση χασίς στην ιστορία της!
Η ακτοφυλακή του Πακιστάν, πραγματοποίησε την Τρίτη, μια από της μεγαλύτερες κατασχέσεις ναρκωτικών στην ιστορία της, αφού ανακάλυψε και έθεσε υπό τον έλεγχό της πάνω από τρεις τόνους χασίς, η αξία του οποίου μπορούσε να ξεπεράσει τα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Η επιδρομή πραγματοποιήθηκε στην παράκτια πόλη Πασνί του νοτιοδυτικού Μπαλουχιστάν, κατά την οποία τρεις λαθρέμποροι συνελήφθησαν. Τρία πλοιάρια με εξωλέμβιες μηχανές κατασχέθηκαν, όπως και ένα μικρό πετρελαιοφόρο που χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικός χώρος για το χασίς.

Εκπρόσωπος της ακτοφυλακής χαρακτήρισε την επιχείρηση ως τη μεγαλύτερη κατάσχεση στην ιστορία, ενώ αποκάλυψε πως ο ένας από του τρεις λαθρεμπόρους που συνελήφθησαν ήταν ψηλά στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους ανθρώπους της χώρας, αρνήθηκε όμως να δώσει το όνομά του.
Κλείσιμο

Το Πακιστάν αποτελεί κόμβο στο λαθρεμπόριο χασίς και ηρωίνης, που παράγονται στις περιοχές των φυλών που αποτελούν άβατα για το στρατό, και στο γειτονικό Αφγανιστάν, όπου και παράγεται το 90% της παγκόσμιας ποσότητας οπίου, με το ένα τρίτο από αυτό να διανέμεται στην υφήλιο μέσω του Πακιστάν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης