Κασσάνδρα Μπάκσον: Η Αμερικανίδα που είναι δύο(!) φορές γυναίκα

Κασσάνδρα Μπάκσον: Η Αμερικανίδα που είναι δύο(!) φορές γυναίκα

Γιατί η 22χρονη καλλονή διαφέρει από τις υπόλοιπες εκπροσώπους του «ωραίου φύλου»

Κασσάνδρα Μπάκσον: Η Αμερικανίδα που είναι δύο(!) φορές γυναίκα
Δεν ξεχωρίζει μόνο για την ομορφιά της αλλά και για την ανατομική της ιδιαιτερότητα.  Η Αμερικανίδα Κασσάνδρα Μπάκσον είναι... δυο φορές γυναίκα. 

Μοντέλο στο επάγγελμα, η 22χρονη καλλονή διαφέρει από τις υπόλοιπες εκπροσώπους του "ωραίου φύλου" στο εξής: Έχει δύο κόλπους.

Πρόσφατα επισκέφτηκε έναν γιατρό για άσχετο λόγο, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα "Bild". 

Κλείσιμο
Τους τελευταίους μήνες, η Κασσάνδρα είχε πόνο χαμηλά στην πλάτη ο οποίος επέμενε. Κι όταν άκουσε από τα χείλη των γιατρών ότι έχει μόνο ένα νεφρό αλλά δύο κόλπους, έμεινε με το στόμα ανοικτό. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, το νεαρό μοντέλο είναι σταρ στο You Tube.

Η Κασσάνδρα από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ έγινε διάσημη στην πατρίδα της με τα βίντεο που αναρτά στο You Tube συμβουλεύοντας τις γυναίκες από το πως να αντιμετωπίσουν το bulling μέχρι πως  να αποκτήσουν φυσικό μακιγιάζ. Όταν ήταν μικρή , όπως η ίδια έχει παραδεχτεί, είχε πολλές φορές περίοδο που διαρκούσε  28 ημέρες ενώ υπήρχαν και μήνες που είχε δύο φορές έμμηνο ρύση . "Όταν οι γιατροί μου είπαν ότι έχω δύο κόλπους, εξεπλάγην, όμως στη συνέχεια σκέφτηκα τα πράγματα με ψυχραιμία. Και τότε κατάλαβα ότι είμαι δύο φορές γυναίκα...", λέει η ίδια χαριτολογώντας στους δημοσιογράφους. Η νεαρή γυναίκα αποκάλυψε πρόσφατα την ανατομική της ιδιαιτερότητα που στους ιατρικούς κύκλους ονομάζεται  "δίδελφυς ή διφυής μήτρα (uterus didelphys).

Εξωτερικά , τα γεννητικά της όργανα διαθέτουν ένα μόνο άνοιγμα αλλά εσωτερικά υπάρχουν δύο μήτρες και δύο τράχηλοι. Όταν ήταν μικρή, είχε πολύ έντονες κράμπες στην κοιλιά και έντονη ακμή όμως οι γιατροί δεν είχαν υποπτευθεί τι μπορεί να συνέβαινε.  Σύμφωνα με τους γυναικολόγους, η κοπέλα μπορεί να κάνει παιδί, είναι όμως πιθανό να υπάρξουν επιπλοκές κατά την εγκυμοσύνη.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης