Τι λένε τα άστρα για την νέα πριγκίπισσα της Βρετανίας

Τι λένε τα άστρα για την νέα πριγκίπισσα της Βρετανίας

Μια πριγκίπισσα παραμυθιού με ενισχυμένη την καλλιτεχνική τάση

Τι λένε τα άστρα για την νέα πριγκίπισσα της Βρετανίας
Η μικρή πριγκίπισσα της Βρετανίας ήρθε στον κόσμο το Σάββατο και η άφιξή της ενθουσίασε τους Βρετανούς και επισκίασε ακόμα και τις βουλευτικές εκλογές, που θα διεξαχθούν στην χώρα στις 7 Μαΐου. Αναρωτηθήκατε όμως τι ζώδιο είναι και τι προβλέπουν τα άστρα για την πριγκίπισσα Σάρλοτ Ελισάβετ Νταϊάνα;



Κλείσιμο
Σύμφωνα με την διάσημη Βρετανίδα αστρολόγο Lori Reid η Σάρλοτ έχει τον Ήλιο στον Ταύρο και την Σελήνη στον Ζυγό, είναι δηλαδή μια μικρή Ταυρίνα, της οποίας το μέλλον προβλέπεται λαμπερό. Η νέα πριγκίπισσα της Βρετανίας θα έχει μια ζωή που θα την κάνει να μοιάζει με πριγκίπισσα των παραμυθιών. Θα γίνει γοητευτική με εκπληκτική ομορφιά και σαν γνήσια Ταύρος, όσο ζει καλά και με άνεση, θα είναι ικανοποιημένη.



Η Reid έγραψε ότι η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα έχει καλλιτεχνικές τάσεις, εξαιτίας της Σελήνης στον Ζυγό και θα αργήσει να μιλήσει, αλλά όταν αρχίσει να μιλά δεν θα σταματήσει ποτέ, ενώ θα διαθέτει και ενισχυμένη φαντασία.

Οι Ταύροι είναι δυνατοί χαρακτήρες με επιμονή και ισχυρή θέληση, ενώ η Σελήνη στον Ζυγό θα δώσει στην μικρή πριγκίπισσα την τάση για αρμονία, για τάξη, αίσθημα δικαίου και φινέτσα!

Η Lori Reid είναι αστρολόγος διεθνούς φήμης και έχει γράψει πάνω από σαράντα βιβλία σχετικά με την αστρολογία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης