Ζιμπάμπουε: 18 χρόνια φυλακής για τον κανίβαλο που έφαγε ανθρώπινη καρδιά

Ζιμπάμπουε: 18 χρόνια φυλακής για τον κανίβαλο που έφαγε ανθρώπινη καρδιά

Σκότωσε συνάνθρωπό του, ξερίζωσε την καρδιά του και γευμάτισε, χωρίς ίχνος τύψης

Ζιμπάμπουε: 18 χρόνια φυλακής για τον κανίβαλο που έφαγε ανθρώπινη καρδιά
Ένας άνδρας από τη Ζιμπάμπουε τιμωρήθηκε με ποινή κάθειρξης 18 χρόνων, επειδή σκότωσε έναν άλλο άνδρα, ξερίζωσε την καρδιά του και την έφαγε με μαχαιροπίρουνο!

Ο Άντριου Τσιμπόζα, διέπραξε την φρικιαστική επίθεση εναντίον του 62χρονου Μπουισέλο Μανόνα, μετά από μια τεταμένη διαφωνία μεταξύ των δυο ανδρών, σε προάστιο του Κέιπ Τάουν τον περασμένο Ιούνιο.

Το 35χρονο κτήνος, ισχυρίστηκε πως ο Μανόνα, κινήθηκε πρώτος εναντίον του, επειδή νόμιζε πως είχε σχέση με την κοπέλα του.
Κλείσιμο

Όπως ανέφερε και στο δικαστήριο, ο Τσιμπόζα έκοψε το λαιμό του άτυχου 62χρονου και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε πολλές φορές.

Στη συνέχεια, έκοψε την καρδιά του νεκρού «επειδή ήταν γεμάτη από μίσος και φθόνο», ανέφερε στη δίκη, όμως στην ερώτηση, γιατί την έφαγε, ο 35χρονος κανίβαλος δεν είχε κάτι να απαντήσει.

Ένας αστυνομικός, που κλήθηκε να καταθέσει στη δίκη, αποκάλυψε πως μπήκε στην ιδιοκτησία του Τσιμπόζα, και τον βρήκε την ώρα που... γευμάτιζε ανέμελος.

Περιγράφοντας το περιστατικό απλά ως «υπερβολικά βίαιο», ο δικαστής του δυτικού Κέιπ Τάουν επέβαλε στο δράστη 18 χρόνια πίσω από τα σίδερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης