ΗΠΑ: Έριξε το μωρό της από τη γέφυρα και μετά πήδηξε στο κενό

ΗΠΑ: Έριξε το μωρό της από τη γέφυρα και μετά πήδηξε στο κενό

Παρά την πτώση και οι δυο σώθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

ΗΠΑ: Έριξε το μωρό της από τη γέφυρα και μετά πήδηξε στο κενό
Όπως ανέφεραν οι αρχές στην ανατολική Πενσυλβάνια, μια 19χρονη μητέρα πέταξε το, μόλις ενός έτους, μωρό της από μια γέφυρα και στη συνέχεια χωρίς να το σκεφτεί, πήδηξε στο κενό.

Σαν από θαύμα, όμως, η αστυνομία της περιοχής, κατάφερε να σώσει και τους δυο τους, όταν αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την άμεση δράση και αρκετοί αστυνομικοί έφτασαν στη γέφυρα, πάνω από τον ποταμό Λιχάι, κοντά στην πόλη Άλενταουν.

Και η μητέρα και το βρέφος, υπέστησαν σοβαρά τραύματα μετά την πτώση από ύψος 16 μέτρων, όμως, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και οι δυο αναμένεται να επιβιώσουν τελικά.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η 19χρονη, της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα, έβγαλε το παιδί από το καροτσάκι του και το πέταξε στο νερό και στη συνέχεια πήδηξε κι εκείνη.

Παρ' όλα αυτά έπεσε σε ρηχά νερά και ξεβράστηκε στην ακτή. Εκεί τη βρήκαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, μόλις μερικά λεπτά αργότερα. Όμως το μωρό, μετά την πτώση, παρασύρθηκε από το νερό για πάνω από 500 μέτρα, προς τη γειτονική πόλη.
Κλείσιμο

Μόλις το έβγαλαν από το νερό, το ιατρικό προσωπικό του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια το μετέφερε σε νοσοκομείο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης