Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα το όνομα του νέου βασιλικού μωρού

Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα το όνομα του νέου βασιλικού μωρού

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού του Κένσιγκτον - Τέλος στην αγωνία για εκατομμύρια Βρετανούς

Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα το όνομα του νέου βασιλικού μωρού
Δόθηκε τέλος στην αγωνία ολόκληρης της Μεγάλης Βρετανίας σχετικά με το θρίλερ για το όνομα του νέου βασιλικού μωρού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού του Κένσιγκτον η κόρη της δούκισσας Κέιτ και του πρίγκιπα Γουίλιαμ θα λάβει το όνομα Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα.

Η επιλογή του τριπλού ονόματος ικανοποιεί ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια, καθώς το Σάρλοτ είναι η θηλυκή εκδοχή του ονόματος Κάρολος, ενώ γεμάτη ενθουσιασμό πρέπει να είναι και η γιαγιά του μωρού βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά χαρούμενοι θα είναι και όσοι λάτρευαν την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Κλείσιμο
Πριν από τη γέννηση της πριγκίπισσας Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα τα στοιχήματα έδιναν και έπαιρναν γύρω από την επιλογή του ονόματος, ενώ τις τελευταίες ώρες οι προβλέψεις ήθελαν επικρατέστερο το Σάρλοτ.

«Επικρατεί μία τρέλα», είχε δηλώσει νωρίτερα η εκπρόσωπος τύπου του γραφείου στοιχημάτων Ladbrokes, Τζέσικα Μπριτζ, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η «υστερία» που επικρατεί είναι μεγαλύτερη από εκείνη σχετικά με το αν το δεύτερο παιδί της Κέιτ και του Ουίλιαμ ήταν κορίτσι ή αγόρι.



Μάλιστα, τo όνομα Σάρλοτ είχε «εκθρονίσει» το όνομα Άλις που αποτελούσε μέχρι πρότινος το «φαβορί» όπως τουλάχιστον προέβλεπαν τα γραφεία των στοιχημάτων σχετικά με το όνομα που θα επέλεγε το πριγκιπικό ζεύγος για τη νεογέννητη κορούλα του.

Η μικρή Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα γεννήθηκε την 2α Μαΐου στις 8:34 (τοπική ώρα) λίγες ώρες αφότου η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στην κλινική.



Μετά την άφιξη της αδελφής του πρίγκιπα Γεωργίου, η χαρμόσυνη είδηση ανακοινώθηκε από το παλάτι επισήμως και στη συνέχεια το Λονδίνο «ντύθηκε» στα ροζ με το Μπιγκ Μπεν να φωτίζεται αναλόγως για την περίσταση.

Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας ζυγίζει 3 κιλά και 700 γραμμάρια και είναι τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον αδελφό του Τζορτζ, τον πατέρα του Γουίλιαμ και τον παππού του Κάρολο.



Δέκα ώρες μετά τον τοκετό η Δούκισσα του Κέμπριτζ αποχώρησε από το νοσοκομείο κρατώντας στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της. Στο πλευρό της ήταν, όπως πάντα άλλωστε, ο σύζυγός της πρίγκιπας Γουίλιαμ με τον οποίο κατέβηκαν μαζί τα σκαλιά του νοσοκομείου όπου τους περίμενε πλήθος κόσμου και φυσικά αμέτρητοι φωτογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες που ήταν στημένες για ώρες για να απαθανατίσουν την στιγμή.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης