ΗΠΑ: «Αλλεργία στη φυλακή έχει» έλεγε αστυνομικός, καθώς ο Γκρέι ψυχορραγούσε

ΗΠΑ: «Αλλεργία στη φυλακή έχει» έλεγε αστυνομικός, καθώς ο Γκρέι ψυχορραγούσε

Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως είναι σοκαριστικές και αποκαλύπτουν το μέγεθος της αμέλειας που επέδειξαν οι αρχές κατά τη σύλληψη του Γκρέι

ΗΠΑ: «Αλλεργία στη φυλακή έχει» έλεγε αστυνομικός, καθώς ο Γκρέι ψυχορραγούσε
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Φρέντι Γκρέι ήρθαν στο φως, καθώς, όπως γνωστοποιήθηκε, ένας από τους αστυνομικούς, ειρωνεύτηκε τον άτυχο άνδρα, όταν φώναζε πως χρειαζόταν ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο αστυνομικός φαίνεται πως αποκάλεσε την πάθηση του Γκρέι «φυλακίτιδα», λέγοντας ουσιαστικά πως ο 25χρονος, προσποιούνταν, για να μην πάει στη φυλακή.

Η σοκαριστική πληροφορία αποκαλύφθηκε μετά από εσωτερική έρευνα που διεξήχθη στην αστυνομία της Βαλτιμόρης και επισφραγίστηκε από μια εκτεταμένη αναφορά στην τοπική εφημερίδα.

Κλείσιμο
Στη σχετική αναφορά, εσωκλείεται και η κρίσιμη πληροφορία, πως από το εσωτερικό του βαν, το οποίο μετέφερε τον Γκρέι, έλειπε η απαραίτητη κάμερα, που πρέπει να καταγράφει ανά πάσα στιγμή το τι συμβαίνει.

Οι νέες λεπτομέρειες ήρθαν στο φως, αφού απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε έξι αστυνομικούς που κυμαίνονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του ποινικού κώδικα, φτάνοντας σε ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, που σύμφωνα με τους εισαγγελείς, οφείλεται σε αμέλεια και αδιαφορία των αστυνομικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης