Μίλιμπαντ όπως... «Μωυσής»: Χάραξε σε πέτρινη πλάκα τις δεσμεύσεις του κόμματός του

Μίλιμπαντ όπως... «Μωυσής»: Χάραξε σε πέτρινη πλάκα τις δεσμεύσεις του κόμματός του

Ο ηγέτης των Εργατικών έκανε την αποκάλυψη των δικών του «έξι εντολών» μπροστά στην πέτρινη πλάκα ύψους 2,59 - «Θα είναι η ταφόπλακά του» σχολίαζαν οι χρήστες του Twitter

Μίλιμπαντ όπως... «Μωυσής»: Χάραξε σε πέτρινη πλάκα τις δεσμεύσεις του κόμματός του
Την αποκάλυψη μιας τεράστιας πέτρινης πλάκας, όπου αναγράφονται οι έξι προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματός του, έκανε την Κυριακή ο αρχηγός των Εργατικών στη Βρετανία Εντ Μίλιμπαντ. Ο κύριος Μίλιμπαντ, στεκόμενος μπροστά στην πλάκα σαν άλλος... Μωυσής, ορκίστηκε στους ψηφοφόρους του πως θα μεταφέρει την πλάκα αυτή στην Ντάουνινγκ Στρητ, αν κερδίσει τις εκλογές και γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μιλώντας μπροστά από την ύψους δύο μέτρων και 59 εκατοστών πλάκα, ο ηγέτης των Εργατικών δήλωσε πως θα τοποθετήσει την πέτρα «σε ένα μέρος όπου θα μπορούμε να την βλέπουμε καθημερινά, ως υπενθύμιση των καθηκόντων μας». 



Η πέτρα ήταν μια ιδέα με σκοπό την ενίσχυση της εμπιστοσύνης της ηγεσίας των Εργατικών με τους πολίτες, λένε στελέχη των Εργατικών, καθώς το γεγονός πως οι πολιτικοί πλέον κρίνονται αναξιόπιστοι είναι κεντρικό στις δημοσκοπήσεις στη Βρετανία, μια βδομάδα πριν τις εκλογές. 
Κλείσιμο

Η υποδοχή της ενέργειας πάντως από το κοινό, μάλλον δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς γρήγορα ο Μίλιμπαντ και η πλάκα του έγιναν περίγελος στο Twitter, ενώ δεν ήταν λίγοι που σχολίασαν πως η πλάκα θα είναι τελικά η... ταφόπλακα των Εργατικών!

Οι έξι δεσμεύσεις που αναγράφονται πάντως είναι: «Ισχυρά οικονομικά θεμέλια», «υψηλότερα επίπεδα ποιότητας ζωής για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους», «έλεγχος της μετανάστευσης», «μια χώρα που η επόμενη γενιά θα μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από την προηγούμενη», «σπίτια στην αγορά και ενέργειες για το ενοίκιο», «σύστημα υγείας με μέριμνα για όλους». 

«Αυτές οι έξι δεσμεύσεις τώρα χαράχθηκαν στην πέτρα, γιατί δεν πρόκειται να εγκαταλειφθούν μετά τις εκλογές» είπε ο βρετανός «Μωυσής» Μίλιμπαντ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης