«Χαμός» στη Βρετανία με τη γέννηση της πριγκίπισσας

«Χαμός» στη Βρετανία με τη γέννηση της πριγκίπισσας

Το Λονδίνο «ντύθηκε» στα ροζ - Πανικός στα γραφεία στοιχημάτων για το όνομα του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας - Εντυπωσιακή η έξοδος της Κέιτ Μίντλετον από το νοσοκομείο  δέκα ώρες μετά τον τοκετό 

«Χαμός» στη Βρετανία με τη γέννηση της πριγκίπισσας
Ήρθε στον κόσμο το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας και από χθες επικρατεί κυριολεκτικά χαμός στην Βρετανία με την γέννηση της μικρής πριγκίπισσας. 

Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στο νοσοκομείο όπου γεννήθηκε ο πρίγκιπας Γεώργιος, στο δυτικό Λονδίνο, στις 6:00 το πρωί (τοπική ώρα) και έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της στις 8:34.



Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας ζυγίζει 3 κιλά και 700 γραμμάρια και είναι τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον αδελφό του Τζορτζ, τον πατέρα του Ουίλιαμ και τον παππού του Κάρολο.
Κλείσιμο



Δέκα ώρες μετά τον τοκετό η Δούκισσα του Κέμπριτζ αποχώρησε από το νοσοκομείο κρατώντας στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της. Στο πλευρό της ήταν, όπως πάντα άλλωστε, ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ με τον οποίο κατέβηκαν μαζί τα σκαλιά του νοσοκομείου όπου τους περίμενε πλήθος κόσμου και φυσικά αμέτρητοι φωτογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες που ήταν στημένες για ώρες για να απαθανατίσουν την στιγμή.



Το  φύλο του μωρού δεν ήταν γνωστό μέχρι χθες και στα γραφεία στοιχημάτων της Βρετανίας τα πονταρίσματα ήταν αμέτρητα ωστόσο οι φανατικοί του είδους έχουν ξεκινήσει μία νέα σειρά στοιχημάτων αυτή τη φορά για το όνομα του βασιλικού μωρού του οποίο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό. Τι τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία λίστα με τα επικρατέστερα ονόματα με τους περισσότερους να πιστεύουν πως η πριγκίπισσα θα πάρει το όνομα Αλίκη.



Η Κέιτ, που έμεινε για λίγες ώρες στο νοσοκομείο, έδειχνε υπέρλαμπρη κατά την έξοδό της από το «St Mary's» στο Δυτικό Λονδίνο, ενώ έμοιαζε να μην έχει ταλαιπωρηθεί καθόλου από την διαδικασία του τοκετού.



Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, η Δούκισσα του Κέμπριτζ εμφανίστηκε με ένα φόρεμα σε κίτρινους χρωματισμούς ενώ επέλεξε να φορέσει και ψηλοτάκουνες γόβες. Τόσο το χτένισμά της όσο και το μακιγιάζ της ήταν ιδιαίτερα προσεγμένα αλλά όχι υπερβολικά για την περίσταση.



Κατά την έξοδό τους ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έβαλε με προσοχή την μικρή του κόρη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου στο οποίο κάθισε και κ Κέιτ. Το ζευγάρι δεν έκανε καμία δήλωση ωστόσο σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο Ουίλιαμ λέγεται πως είναι τρισευτυχισμένος με τον ερχομό της κόρης του.
































Το Λονδίνο έγινε ρόζ: 


Για να γιορτάσουν τον ερχομό της πριγκίπισσας τα κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας φωτίστηκαν με ροζ χρώμα. 

Η Tower Bridge, η Trafalgar Square και η Jubilee Bridge έγιναν ροζ για την μικρή πριγκίπισσα. 

Μάλιστα η βασίλισσα Ελισάβετ, που παραβρέθηκε σε εκδήλωση το Σάββατο το απόγευμα, εθεάθη με ροζ σύνολο, που όλοι υπέθεσαν πως φόρεσε προς τιμήν της δισεγγονής της. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης